Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Proč Lucince říká miminko: Bohuš Matuš učinil exkluzivní zpověď, proč má rád dívku v pubertě

Proč Lucince říká miminko: Bohuš Matuš učinil exkluzivní zpověď, proč má rád dívku v pubertě
Zdroj: archiv eXtra
+ Další 4 fotografie
EXKLUZIVNĚ
Je to prý láska na celý život. Tak mluví slavný český baryton Bohuš Matuš (46) o vztahu s mladou Lucinkou (16). Sám se netají tím, že by si přál se svou vyvolenou potomka, ale není důvod něco uspěchat. Redaktoru eXtra.cz nadaný zpěvák exkluzivně prozradil, co ho poutá k mladší dívce a proč jí říká miminko.

I když partnerce Bohuše Matuše bude teprve sedmnáct let, zpěvák ji označuje za dívku, se kterou si náramně rozumí. "Máme mnoho společného. Já se strašně rád o Lucinku starám. hrozně rád jí vařím a s ní se vracím do mladistvých let. Občas u mě hrajeme hry a blbneme. Prostě nejsem připravený na to být starý, i když mi za pár let bude padesát," popisuje Matuš, co ho s Lucinkou spojuje.

Jeho děťátko

Netají se tím, že s Lucinkou se cítí jako muž, který má otcovské pudy se o svou vyvolenou starat a pečovat o ni. "Je mi to příjemné. Rád Lucince barvím vlásky, prostě celkově se o ni starám. Dává mi to životní impuls a smysl. A i proto ji označuji za své miminko," vysvětlil Matuš, jehož hlasové schopnosti mnozí obdivují.

"Nikdy jsem nepoznal ženu, se kterou mi je takhle dobře. Jsme pořád spolu a věřím, že to byla láska na první pohled a jsem i přesvědčen, že spolu zůstaneme napořád," dodal Bohuš Matuš, kterého Lucinka doprovází nejen na jeho vystoupeních.

Na sérii snímků, na kterých Bohuš pro eXtra.cz předvedl, jak Lucince barví vlásky, se podívejte do galerie.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy