Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poriadne drahá DOHRA Slovákovej nehody: 10 minút ošetrenia a... Musela zacvakať mastnú sumičku!

Nela Slováková si z Tatier odniesla nielen zlomenú ruku, ale aj mastný účet. Zobraziť galériu (7)
Nela Slováková si z Tatier odniesla nielen zlomenú ruku, ale aj mastný účet. (Zdroj: Instagram N.S.)

DEMÄNOVSKÁ DOLINA - Včera sme na Topkách informovali, že Nela Slováková (30) nešťastne padla na snowboarde a zlomila si ruku. Blondínka musela vyhľadať pomoc lekárov, ktorí jej zranenú ruku zröntgenovali a dokonca jej ju museli naprávať. Celý proces vraj trval len približne 10 minút... No Nelu to stálo poriadne mastnú sumičku!


Nehoda na svahu s vážnymi následkami: Nela Slováková v bolestiach... Musela zasahovať sanitka!


Nela Slováková na svoje 30. narodeniny zrejme tak skoro nezabudne. Hoci ich mala už 5. februára, oslavovala ich až teraz. V piatok si spolu s kamarátmi zašla do známeho lyžiarskeho strediska v Nízkych Tatrách. A ešte predtým, ako to partia roztočila v miestnom bare, si plavovláska vychutnala svah.

Galéria: Nela Slováková

No užila si ho len do momentu, kedy na snowboarde padla tak nešťastne, že si priľahla ruku. Nela tak okamžite skončila v rukách lekárov, končatinu jej zröntgenovali a zistili, že je zlomená. Aktuálne sa tak plavovláska „pýši“ sadrou na pravej ruke. Po bolestivom zážitku na svahu však prišla ďalšia „rana“. 

Po 10 minútovom ošetrení jej totiž lekári predložili účet. Češka si zjavne nezaplatila slovenské poistenie, a tak na to doplatila. Zacvakať totiž musela 1345 eur. „Bez peňazí by som asi musela pomáhať upratovať na klinike. 10  minútové očetrenie za 35 tisíc korún,“ napísala k fotke účtu Slováková.

Napríklad len za také vyšetrenie si lekári vyúčtovali 170 eur, ďalších viac ako 400 musela Nela zacvakať za 2 röntgeny, nejaká tá anestéza a iné drobné výdavky a mastný účet bol na svete. Nuž, nabudúce už blondínka do hôr zrejme bez poistenia nepôjde.

VIDEO: Osudný pád Nely Slovákovej

Jazda Nely Slovákovej na snowboarde.

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu