Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

SuperStar Petr Borkovec promluvil o své nové lásce: Miluji na ní volnost, má peníze a nic neřeší

SuperStar Petr Borkovec promluvil o své nové lásce: Miluji na ní volnost, má peníze a nic neřeší
Zdroj: Petr Borkovec archiv
+ Dalších 5 fotografií
exkluzivně
Petra Borkovce (20) si lidé mohou pamatovat hlavně z pěvecké soutěže SuperStar, kde se objevil v roce 2018. Po skončení soutěže se mu ale přestalo dařit. Mladý a nadějný zpěvák má za sebou léčení i vazbu. Nyní to konečně vypadá, že se mu začíná dařit. Po předchozím nepříjemném rozchodu je Petr znovu zamilovaný. Zpěvák o své nové přítelkyni moc nemluvil, ale redakci eXtra.cz sdělil alespoň to, co má na své nové dívce nejraději.

SuperStar, léčení, vazba a nový začátek

Petr Borkovec se zúčastnil v roce 2018 SuperStar a uspěl. Kluk z Jablunkova se dostal mezi deset nejlepších z celého Česka. Petr měl davy fanynek a snil o velké kariéře zpěváka. Měl k tomu všechny předpoklady.

Jenomže večírky a bujarý život ho dostaly až na psychiatrii, kde se nějaký čas léčil kvůli alkoholu. Po propuštění to ale Petr nezvládl a udělal jednu z největších chyb ve svém životě. Vše došlo až tak daleko, že talentovaný zpěvák byl v létě zatčen policií a následně byl z cely předběžného zadržení převezen do vazební věznice na Pankráci.

„Vůbec na to období nechci vzpomínat. Nechápu, jak jsem se mohl takhle chovat. Spoustě lidem jsem ublížil a hrozně mě to mrzí. Nechci, aby má slova omluvy zněla jako řeči do prázdna,“ řekl před měsícem zpěvák eXtra.cz.

Nový život s krásnou neznámou

V současné době není sice o Petrovi vůbec slyšet, ale podle svých slov chce zamakat nejdříve na sobě. "Chci si dodělat maturitu a samozřejmě splatit všechny dluhy," řekl před časem eXtra.cz.

Nyní se Petr pochlubil novou přítelkyní, ale její identitu drží v tajnosti. Redakci ale prozradil, co se mu na ní nejvíce líbí. "Já mám na ní strašně rád její volnost a odvázanost žít naplno. Ona se vůbec nepozastavuje nad běžnými problémy. Má peněz na rozdávání, ale zároveň neřeší vůbec nic."

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy