Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Velký trapas Amber Heard: Bývalka Johnnyho Deppa vykonala potřebu v jeho posteli

Johnny Depp a Amber Heard si prošli dramatickými okamžiky.
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 33 fotografií
Nechutné
Amber Heard se podle výpovědi Johnnyho Deppa dopustila opravdu nechutného činu. Po osudové hádce jejich vztahu mu zanechala v posteli malé překvapení v podobě exkrementu. Zatímco soudní spor zprvu vypadal pro populárního herce špatně, vše se nakonec obrátilo proti Amber.

Jedním z nejoblíbenějších herců Hollywoodu je Johnny Depp (56). Proto byl pro všechny šok, když ho tehdejší manželka Amber Heard obvinila z domácího násilí. Deppova popularita i kariéra byly ve velkém ohrožení. Proto se rozhodl řešit to soudně.

Vyhrál Depp

Ačkoli se zdálo, že všechno ukazuje na Deppa jako na toho špatného, po zveřejnění nahrávky z jejich sezení bylo jasné, že chyba je na Ambeřině straně. Hvězda Pirátů z Karibiku Depp dokonce Amber obvinil, že ona nebo její kamarádka mu do postele vykonala potřebu před tím, než obě společně odjely na proslulý festival Coachella

Tomu předcházela velká hádka i fyzické napadení. Amber se totiž rozzlobila poté, co Johnny dorazil pozdě na její narozeninovou oslavu. Podle jeho výpovědi však manželku dopředu upozornil, že by se mohl opozdit kvůli důležité schůzce. Ona ale jeho pozdní příchod ani tak nerespektovala.

Když se Johnny vrátil do domu pro věci, došlo k další hádce. Amber zavolala kamarádce, se kterou mluvila o potřebě vykonané do postele a označila to za výplod manželovy představivosti. Depp jí na to konto sebral telefon a prohlásil, že mu je to jedno a že je konec. Poté Amber zinscenovala, že ji Johhny bije. V důsledku této velké hádky se pár rozvedl a Depp z toho nakonec vyšel jako ten dobrý.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy