Muž z Trebišova napadol matku a ohrozoval i záchranárov
22.2.2020 16:15
akt. 09.02.2021 05:23

Muž z Trebišova napadol matku a ohrozoval i záchranárov

Uložiť článok
Muž najprv nožom napadol svoju matku, potom ohrozoval aj záchranárov.

Zásah špeciálnej policajnej jednotky si uplynulý piatok vyžiadalo agresívne správanie sa mladíka z Trebišova. Ako informuje košické krajské riaditeľstvo Policajného zboru na sociálnej sieti, incidentu, pri ktorom Trebišovčan napadol svoju matku a nožom ohrozoval zdravotných záchranárov, predchádzalo ošetrenie.

K 25-ročnému pacientovi mali v rámci bežného výjazdu prísť pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci. „Počas ošetrovania sa situácia náhle zdramatizovala, keď syn matku fyzicky napadol a nožom ohrozoval aj záchranárov,“ uviedla polícia s tým, že zdravotníci následne vyšli z bytu a privolali na pomoc políciu. Mladík na vzniknutú situáciu reagoval uzamknutím vchodových dverí.

Policajti sa po príchode na miesto konfliktu snažili s mužom komunikovať. Ten však na ich výzvy, aby dvere otvoril a upustil od svojho konania, nereagoval a odmlčal sa.

„Vzhľadom na vyhrotenú situáciu bolo rozhodnuté, že zakročia kukláči,“ informovala polícia s tým, že príslušníci špeciálnej zásahovej jednotky po násilnom otvorení dverí muža spacifikovali a obmedzili na osobnej slobode.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.