Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

SuperStar Monika Bagárová má pořádnou vyřídilku: Arogantního soutěžícího setřela jako usmrkance

+ Dalších 11 fotografií
Monika Bagárová (25) se po deseti letech objevila v SuperStar, ale tentokrát v roli porotkyně. Už dnes večer se můžete na vlastní oči přesvědčit o tom, že když se půvabná Monika naštve, nezná bratra. Jeden ze soutěžících ji totiž natolik vytočil, že si nebrala servítky.

Políček Moniky Bagárové pro arogantního soutěžícího

Už dnes večer se můžete těšit na pěveckou soutěž SuperStar. Pětice porotců ve složení Leoš Mareš (43), Monika Bagárová (25), Pavol Habera (57), Patricie Pagáčová (31) a Marián Čekovský budou opět rozhodovat o postupu soutěžících, kteří si přišli splnit svůj sen.

Na diváky čekají nadějní a talentovaní zpěváci, ale i ti, kteří svými výkony porotu i celý národ rozesmějí nebo šokují. Porotkyně Monika Bagárová je jemná a citlivá žena, která se vždy snaží být milá.

Ale mladý barber Jiří Besta její trpělivost podrobil tvrdé zkoušce. Svou arogancí Moniku natolik vytočil, že se s ním dostala do nekompromisní hádky a jindy hodná porotkyně nedokázala zakrýt rozzlobenou reakci.

"Strašně mi vadíš brácho. Jsi mi hrozně nesympatický. Já ti to musím říct," setřela arogantního soutěžícího půvabní zpěvačka Monika Bagárová. "Já už ti asi ani víc neřeknu, protože mi strašně vadíš," dodala.

Být porotkyní v SuperStar je výzva

Monika Bagárová sama ví, jaké to je, stát na druhé straně. Po deseti letech se do SuperStar vrátila coby porotkyně, ale na své začátky nezapomíná. Redakci eXtra.cz svěřila, že sedět vedle takových jmen v porotě je pocta a výzva.

„Musím říct, že je to hrozně krásný pocit a vážím si toho, že mohu být součástí této verze. Je to zároveň určitý respekt, tréma a cítím zodpovědnost,“ prozradila Monika Bagárová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy