Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Už má náhradu za Gottovou: Manžel Dominiky se chlubí exotickou přítelkyní

Už má náhradu za Gottovou: Manžel Dominiky se chlubí exotickou přítelkyní
Zdroj: eXtra.cz
+ Dalších 10 fotografií
exkluzivně
Slova o velké lásce k Dominice Gottové (46), která trvá na rozvodu, vzápětí popřel. Timo Tolkki (53) se ještě před odletem z Prahy chlubil novou přítelkyní. Mladá kráska Isabella (26) se živí jako terapeutka a na finského kytaristu prý čeká v Mexiku. Manžel Gottové na to má i důkaz: ukázal peprnou konverzaci a její žhavé fotky!

Dokud se nerozvede, nebude mít Dominika Gottová od manžela klid. Timo, který zapíjí prášky na cukrovku alkoholem, se po definitivním ne od své ženy rozplakal. "Já jsem do ní stále zamilovaný, miluji ji jako nikoho na světě," zoufal si, když v sobě měl několik piv, becherovek a skleniček vína. Jenomže slzy na jeho tváři uschly rychleji, než by se po takové náloži emocí dalo čekat.

"Našel jsem si v Mexiku přítelkyni. No, radši bych jí zatím říkal kamarádka. Ale zamiloval jsem se a těším se, až ji uvidím," svěřil eXtra.cz Tolkki, který odletěl nejprve do Kostariky a Mexiko je až druhou zastávkou na jeho zaoceánské cestě. "Je to terapeutka, rozumíme si spolu," dodal a ukázal i její fotky. A také přiznal, že si vyměňují zprávy, které by nebyly publikovatelné ani v nočních hodinách.

Psychický kolaps

Timovo měsíční řádění v Praze se neobešlo bez následků. Dominika se tento týden po jeho drzých výpadek i směrem k Ivaně Gottové (44) složila.

"Udělalo se mi velmi fyzicky nedobře z posledních událostí s Timem! Ale překonala jsem to, život jde dál a zase bude všechno dobrý," řekla Dominika, které se viditelně ulevilo, že muž z české metropole na několik dnů zmizel.

Hrozí, že jí začne dělat ze života peklo už v polovině března. Nezbývá než držet palce, aby se Gottové podařilo rozvod uspíšit a mohla zase šťastně žít.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy