Oscarový fotograf Martin Stranka vystavuje v Mánesu

Oscarový fotograf Martin Stranka vystavuje v Mánesu

Oscarový fotograf Martin Stranka vystavuje v Mánesu

We Found Shelter I Bloom For You I Am Nature Dreamers and Warriors

Fotograf Martin Stranka (35) za svou dosavadní kariéru posbíral přes 90 mezinárodních ocenění v oblasti fotografie a vystavoval již po celém světě. Jeho posledním úspěchem bylo ocenění loňských Sony World Photography Awards. V Londýně přebíral dvě prvenství v mezinárodní fotografické soutěži přirovnávané k filmovým Oscarům, kde bylo přihlášeno přes 326.000 snímků z celého světa.

Nyní se po čtrnácti letech pomyslně navrací se svou tvorbou zpět do České republiky. Poprvé v pražské Výstavní síni Mánes nabídne jedinečnou možnost navštívit jeho výstavu Dechem. Naleznete zde kompletní soubor jeho výtvarných fotografií a poprvé vůbec také uměleckých portrétů významných osobností. Martin Stranka zvolil jedinečný koncept výstavy tím, že bude osobně přítomný po celou dobu výstavy. Výstava Dechem se koná od 3.3. do 31.3. a to každý den od 11:00 hod do 20:00 hod.

Kontakt:

Michala Žaludová

Executive assistant

web: www.martinstranka.com

e-mail: zaludova.michala@gmail.com

Instagram: www.instagram.com/martinstranka

facebook: www.facebook.com/MartinStrankaPhotography

Klíčová slova ČR-výtvarné-fotografie-Stranka

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.