Celosvětové dodávky modulů společnosti Trina Solar přesáhly v roce 2019 celkovou kapacitu 10 GW

Celosvětové dodávky modulů Trina Solar v roce 2019 přesáhly kapacitu 10 GW, v této kategorii si společnost udržela své celosvětové vedoucí postavení.

Celosvětové dodávky modulů Trina Solar v roce 2019 přesáhly kapacitu 10 GW, v této kategorii si společnost udržela své celosvětové vedoucí postavení.

Celosvětové dodávky fotovoltaických modulů společnosti Trina Solar Co., Ltd. zaznamenaly v roce 2019 nový milník, když v tomto v roce překonaly celkovou kapacitu 10 GW. Podle žebříčku dodávek modulů z roku 2019, který zveřejnila společnost PV InfoLink, se společnost Trina Solar zařadila mezi první tři a udržela si své celosvětové vedoucí postavení v kategorii.

V roce 2019 společnost překonala světový rekord v oblasti účinnosti konverze monokrystalických článků typu N a monokrystalických solárních článků i-TOPCon typu N na substrátu z litého křemíku (část-mono) a současně pokračovala v podpoře technologií s více přípojnicemi, dvojitým sklem, oboustranných článků a dalších pokročilých technologií modulů, čímž získala vedení ve fotovoltaickém průmyslu z hlediska technických výhod. V srpnu se společnost Trina Solar ujala iniciativy ve vývoji modulů, které používají křemíkové plátky o tloušťce 210 mm (moduly 210) v souladu s průmyslovými trendy. Na základě desetiletí výzkumu a vývoje a výrobních zkušeností společnost představila jedinečný třídílný a vícepásmový design pro velké moduly. První prototypy modulů 210 opustily výrobní linky společnosti na začátku roku 2020, což značně urychlilo zavedení velkoformátových modulů na trh.

TrinaPro, divize společnosti podnikající v oblasti řešení, zaznamenala v roce 2019 rychlý růst. TrinaPro nabízí výběr vysoce efektivních modulů Trina Solar, které v kombinaci s algoritmem inteligentního oboustranného sledovače a inteligentním střídačem pro napětí 1500 V mohou účinně zvýšit celkovou efektivitu systému, snížit vyrovnané náklady na elektřinu a získat přízeň zákazníků po celém světě. Prodej řešení Trinpro se v prvních třech čtvrtletích roku 2019 vyšplhal na více než pětinásobek prodejů za celý rok 2018. Řešení TrinaPro bylo nasazeno v několika solárních elektrárnách, které byly uvedeny do provozu v průběhu roku 2019, včetně solárního parku Qinghai Golmud a fotovoltaického zařízení v Marchihue v Chile, s vysokým uznáním majitelů pro vynikající výrobu energie a spolehlivost systému.

Společnost v roce 2019 investovala do výstavby vysoce účinných výrobních zařízení solárních článků a modulů v řádu GW v I-wu, Če-ťiangu a Su-čchienu v provincii Ťiang-su v Číně a podepsala rámcové dohody pro druhou fázi projektů, které po dokončení v roce 2020 výrazně zvýší kapacitu společnosti.

Zástupce generálního ředitele a výkonný viceprezident společnosti Trina Solar Yin Rongfang řekl: „Jsme nadšeni, že jsme v oblasti modulů a řešení společnosti Trina Solar opět dosáhli pozoruhodných čísel, pokud jde o dodávky, a získali jsme uznání zákazníků po celém světě. V roce 2020 bude společnost Trina Solar pokračovat ve vývoji svého podnikání v oblasti modulů a sledovacích systémů a zároveň rozšíří rozsah svých inteligentních energetických řešení a řadu navazujících projektů. Velký potenciál také vidíme ve spojení fotovoltaiky se skladováním energie a převzali jsme iniciativu investováním do výzkumu a vývoje, aby uspokojili očekávanou poptávku. Společnost Trina Solar jako důležitý zástupce a propagátor využití zelené energie plánuje pokračovat v udržování stabilního růstu při poskytování vysoce kvalitních produktů a služeb zákazníkům po celém světě."

Fotografie: https://www.trinasolar.com/sites/default/files/067_4972_h_1.jpg

O společnosti Trina Solar

Společnost Trina Solar byla založena v roce 1997 a je předním světovým poskytovatelem komplexních řešení v oblasti fotovoltaiky a inteligentní energie. Společnost se zabývá vývojem, výrobou a prodejem fotovoltaických produktů; vývojem solárních projektů; provozem a údržbou, vývojem a prodejem inteligentních mikroprocesorů a víceenergetických doplňkových systémů, jakož i provozem energetických cloudů. Společnost Trina Solar představila v roce 2018 svou značku Energy Internet of Things (Internet věcí v energetice) a iniciovala Alianci průmyslového rozvoje Trina Energy IoT a Inovační centrum pro IoT v energetice s předními světovými podniky a výzkumnými ústavy. Společnost se zavázala stát se lídrem globálního energetického průmyslu. Další informace naleznete na webových stránkách www.trinasolar.com.

KONTAKT: Ching Wang, +86-21-6057-5302

Klíčová slova Čína-energie-Trina Solar

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Energetika, suroviny

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.