TOPlist

Líbí se vám nové Xperie? Rozbijte jedno, nebo raději dvě prasátka

Xperia 10 II 17

Sony dnes ráno představilo dva nové smartphony z rodiny Xperia – vlajkový model Xperia 1 II a telefon střední třídy Xperia 10 II. V obou případech se jedná o slušně vybavené stroje, za což si nechá japonský výrobce řádně zaplatit.

Xperia 1 II 16

Vlajková Xperia 1 II bude na českém trhu stát 30 999 korun, což je výrazně více, než jsme očekávali. Nutno však vzít v potaz, že čerstvá novinka nemá papírově snad žádné nedostatky, a kromě toho je jedním z pionýrů podpory sítí 5G. Xperia 1 II se bude na českém trhu prodávat v černé a fialkové barvě.

Xperia 10 II 2

Rozumnější cenovou politiku Sony zvolilo u modelu Xperia 10 II, který na českém trhu přijde na 9 499 korun. Za tyto peníze se jedná o slušně vybavený telefon, který v dané cenové hladině potěší zejména zvýšenou odolností. Xperia 10 II se na českém trhu bude prodávat v bílé a černé barvě.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku