Šíp.deník.cz

Budoucnost Charlotte Gottové? Michal David má jasno!

Charlotte Gottová ještě před smrtí svého slavného otce Karla Gotta rozjela slibnou hudební kariéru. Bude v ní ale pokračovat? A co si myslí o talentu mladé zpěvačky hitmaker Michal David?

1 / 12
Charlotte Gottová

Charlotte Gottové je sice teprve třináct let, přes nízký věk má ovšem našlápnuto na hvězdnou kariéru. Hudební vlohy zdědila po svém otci Karlu Gottovi, který ji ve zpěvu od malička podporoval.

Charlotte má za sebou působení v muzikálu, nejvíce na sebe ale upozornila duetem Srdce nehasnou, který nahrála s otcem pouhých pár měsíců před jeho smrtí.

Talentovaná zpěvačka má podle osobností českého showbyznysu otevřené dveře hudebního průmyslu, využije je? Michal David tvrdí, že talent totiž není daleka vše!

Charlotte Gottová má ze čtyř dcer mistra největší hudební nadání!

'Jestli bude chtít zpívat, bude chtít, aby lidé poslouchali její písničky a její hlas a ne aby na ni chodili kvůli nějakému příběhu,“ řekl Ztracený pro web eXtra.cz.Zdroj: Profimedia.cz

Michal David má již s Charlotte Gottovou osobní zkušenosti, před několika lety ji obsadil do několika muzikálů. David tvrdí, že má dcera Karla Gotta velký talent, ale nemusí to stačit!

"Talent má, ale to není vše. Je potřeba mít štěstí na autory, aby měla vlastní hity. To není jednoduché," říká Michal David a dodává, že bude muset Gottová na sobě ještě zapracovat.

"Musí mít i dobrého manažera a správné lidi kolem sebe. Charlottka zpívat umí, bude ale muset ještě hodně pracovat, aby se dostala na vrchol," vyjádřil se známý skladatel na adresu Charlotte. Zároveň ale dodal, že Gottová už nyní konkuruje mnohem starším kolegyním!

Michal David už zažil mnoho talentů, Charlotte Gottové věří.

Sbírá jedno ocenění za druhým.Zdroj: Profimedia.cz

"Když začínala Monika Absolonová, tolik talentu rozhodně neměla," překvapil Michal David svými slovy! Charlotte má podle něj našlápnuto dostat se vysoko, bude ale muset pracovat.

Zda se nakonec rozhodne jít Charlotte Gottová v otcových šlépějích, je zatím ve hvězdách. Od smrti slavného tatínka totiž uběhlo pouze pár měsíců a tak se Charlotte zatím drží stranou od mediálního světa.

Na další kariéru mladé zpěvačky si budeme muset ještě pár měsíců, či let počkat…

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika hudební nadání nemá.

Gottová TolkkiZdroj: Profimedia

Karel Gott dělal pro kariéru své dcery Charlotte maximum.

Snaží se držet v ústraní, ačkoli ne vždy se jí to daří, jako naposledy, když její osobní dopis velmi nevhodně zveřejnil tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.Zdroj: Profimedia.cz

Charlotte i Nelly tatínek velmi chybí.

Vzhledem k tomu, že aktuálně se přes počet svíček před vilou na Bertramce nedá ani projít, je asi odchod na nějakou chvilku tím nejlepším řešením…Zdroj: Profimedia.cz

Bude jedna ze sester Gottových budoucí hvězda pop music?

Po smrti Karla Gotta nebyla situace v rodině Gottových zrovna ideální. O první konflikt se nechtěně postarala Jiřina Bohdalová. Na pohřbu zpěváka totiž zmínila pouze jeho nejmladší dcery Charlotte a Nelly a Dominiku s Lucií zcela vynechala!Zdroj: Profimedia.cz

Karel Gott by si úspěch Charlotte velmi přál. Vychoval svou nástupkyni?

Nejen Charlotte Ella velmi truchlí!Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Jan Novák
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů