Grossová byla při prvním uvedení muzikálu v roce 2017 teprve patnáctiletá a mnozí se Janečkovi podivovali, že na její bedra klade takové nároky. Ovšem Natálka se nejen osvědčila, navíc překonala všechna očekávání. „Dokonce byla za svou roli v Plesu nominována na cenu Thálie, což je vyznamenání samo o sobě,“ připomíná Janeček, v jehož GoJa Music Hall úspěšně řádili rok a půl.

A teď nastal čas jejich návratu. „Počítám víceméně se stejným obsazením, vrátí se Marian Vojtko i Bohuš Matuš jako upírský hrabě Krolock, ale přivítáme i několik nováčků, třeba Petra Ryšavého, který se osvědčil v Čarodějce. A pokud jde o hlavní roli – mnoho lidí se vždy pídilo, ve kterém představení bude hrát Natálka, byli na ni zvědaví. Proto jsou moje úvahy tím směrem, že bych ji obsadil bez alternace,“ prozradil Blesku Janeček.

Grossová by tak musela zvládnout zhruba čtyři představení za sebou, protože muzikál se hraje vždy v pátek večer, v sobotu odpoledne a večer a v neděli odpoledne. „Samozřejmě bude ještě záležet na Natálčiných dispozicích, přeci jen, takové tempo by bylo velice namáhavé. V první řadě jde o to, aby byl spokojený divák,“ dodává producent, který už uvolnil vstupenky do prodeje.

VIDEO: Uniklo ze zkoušek! Takhle se Grossová a Vojtko chystají na Ples upírů!

Video
Video se připravuje ...

Uniklo ze zkoušek! Takhle se Grossová a Vojtko chystají na Ples upírů! Petr Soukup, Petr Macek

Fotogalerie
35 fotografií