Loni dorazila Erika Stárková do Rudolfina sama, ale zato v róbě s velmi hlubokým výstřihem. Letos byla ve výběru šatů cudnější, šaty od ateliéru Leeda byly až ke krku, ale zato nepřišla sama.

Přišla jsem s přítelkyní,“ odpověděla stručně na otázku, kdo jí doprovází. Zda myslela kamarádku, nebo partnerku, si už Stárková nechala pro sebe. Ale než se dámy objevily na červeném koberci, tak se hodně bavily při jízdě v autě. „Je tady málo lidí, protože se bojí koronaviru, ale my ne, protože se hodně líbáme, tak ho nechytneme,“ zaznělo z úst Eriky před výstupem z auta. Brunetka, která Dášu z Mostu! doprovázela, je rovněž herečka, a to z brněnského divadla, Sára Venclovská (33).

Na galavečeru nechyběla Eričina sestra Lenka, která má za manžela herce Václava Neužila (40). Sestry jsou si neuvěřitelně podobné a občas se Lenka dostala do zájmu fanoušků, kteří si mysleli, že je Dáša z Mostu!

Všechny tři krásky se skvěle bavily až dlouho do noci a nenechaly si ujít vystoupení Tata Bojs. Boty na vysokém podpatku šly dolů a tančilo se jako o život.

VIDEO: Erika Stárková na Českém lvu

Video
Video se připravuje ...

Erika Stárková na Českém lvu David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
107 fotografií