Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Peníze porotců v SuperStar 2020: Rázná slova benjamínka Moniky Bagárové o milionech

Peníze porotců v SuperStar 2020: Rázná slova benjamínka Moniky Bagárové o milionech
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
HONORÁŘ
Před pár dny se objevily zprávy o tom, kolik prý berou jednotliví porotci letošního ročníku SuperStar 2020. Pavola Haberu (57) i všechny ostatní prý tentokrát trumfl hvězdný moderátor Leoš Mareš (43), podle spekulací měly nejméně coby nejmladší dostat Patricie Pagáčová (31) a Monika Bagárová (25). Co je na tom pravdy?

Miliony

Podle slovenských médií měla produkce Marešovi (43) kývnout na částku 200 tisíc eur (přes 5 milionů), zatímco stálice poroty Habera (57) údajně získal 180 tisíc eur (4,6 milionu korun) a Marián Čekovský (150 tisíc eur čili 3,8 milionu korun).

U Pagáčové (31) a Bagárové se přesnou cifru zjistit nepodařilo, předpokládá se ale, že když jsou v branži mnohem kratší dobu než trio pánů, musely se spokojit s menším honorářem.

Čtěte také: Dusno mezi porotci SuperStar kvůli penězům: Nejvíc bere Mareš

Rovnost

Je tomu ale opravdu tak? Získali jsme vyjádření Moniky, která v soutěži umí dát hodně najevo svůj názor, takže ať už dostala jakoukoli částku, určitě si ji zaslouží.

„Kdo má jaké peníze, vůbec neřeším. I kdyby byla pravda, co v tom článku zaznělo, je to úplně jedno. Stejně jsme si všichni rovnocenní. Děláme to proto, že máme rádi hudbu, že nás ta práce baví, ne kvůli tomu, jestli má někdo víc nebo míň,“ řekla eXtra.cz Monika Bagárová (25).

Tabu

„Co se týče financí, o tom se opravdu s nikým nebavím. Je to pro mě tabu. Sama si to strážím. Jak to mám, to vědí maximálně tak moji nejbližší, rodina a přítel. Peníze mezi lidmi dělají problémy, takhle vzniká závist, proto se o tom nemá cenu bavit,“ dodala Bagárová.

Podle našich zpráv ale žádný z porotců SuperStar rozhodně nevystupuje za hubičku a s příslibem větších kšeftů po ještě větším proslavení se v soutěži. Otázkou tedy zůstává, jak to všechno nakonec doopravdy je. Na miliony si ale s vysokou pravděpodobností přišli úplně všichni.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy