Menu
TOPZINE.cz
Zdraví a sex

Šťáva z mladého ječmene nastartuje imunitu. Chlorella zatočí s akné

Redakce

Redakce

13. 3. 2020

Užívání šťávy z mladého ječmene a sladkovodní řasy Chlorelly odpovídá několika kusům syrové zeleniny. Tyto přírodní produkty pročistí organismus, jsou prevencí rakoviny,  pomáhají snižovat nadváhu a problémy s akné.

Jedná se o doplňky stravy a může je tedy užívat kdokoli jako prevenci nebo při řešení konkrétního problému. Všechny buňky v těle jsou lépe vyživené, okysličené a jejich správným fungováním se zmírní či úplně ztratí potíže. Obsahují velké množství antioxidantů, vitamínů a minerálů, které posilují imunitu.

Zázračné účinky z přírody

Obsahují chlorofyl, který je významný při detoxikaci organismu, a tím je tělo odolnější proti rakovině. Snižují riziko infarktu, posilují imunitu, upravují trávení, pomáhají při zácpě, eliminují tělesné pachy, a dokonce mají příznivé účinky i při poruchách erekce. Díky velkému množství bílkovin jsou vhodnou potravinou pro vegetariány. Neobsahují lepek a mohou je užívat i diabetici.

Pomáhají při hubnutí

Díky vyváženým živinám, s dostatkem vlákniny a minimem kalorií, mohou nahradit i jedno jídlo denně. Proto jsou výborným pomocníkem při hubnutí bez pocitu úbytku energie.

Účinná pomoc při akné

Různé mastičky a krémy řeší pouze povrchové projevy akné, ale už neodstraní vnitřní příčiny těchto problémů. Zelené potraviny nám pročistí organismus, odstraní jeho překyselení a dodají živiny, proto dosahují vynikajících výsledků u léčby tohoto onemocnění.

FOTO: Tablety chlorelly

Chlorella se podává v tabletách. Zdroj: sxc.hu

Lepší výsledky pro sportovce

Mladý ječmen je snadno vstřebatelný, proto je vhodným doplňkem pro sportovce. Podporuje pitný režim, chrání svalové a vazivové buňky před poškozováním, podporuje tvorbu svalové tkáně a působí proti zánětům.

Potřebujete účinný vyprošťovák po dlouhém večírku? Zelené potraviny jsou tou nejlepší volbou.

Doporučené dávkování

Pokud máte přísun ovoce a zeleniny, tak stačí mladý ječmen užívat jednou denně, v opačném případě třikrát denně. Ráno na lačný žaludek je výborným startem do nového dne. Jedna lžička prášku se smíchá se 150 ml studené či vlažné vody.

Chlorella se podává v tabletách. Zpočátku stačí 3 tabletky denně, poté se počet zvyšuje, dokud stolice není nazelenalá. Přibližně to je 10-20 tablet denně. Jelikož se jedná o potraviny, nelze se jimi předávkovat, pouze se nadbytečné enzymy nevstřebají.

Kde je můžete koupit

Zelené potraviny zakoupíte v několika e-shopech. Můžete si vybrat ze široké nabídky čisté formy zelené stravy či obohacené o další výživné složky.

Ohodnoťte tento článek:
5
Právě čtete

Šťáva z mladého ječmene nastartuje imunitu. Chlorella zatočí s akné