Za čtrnáct dní by měl začít splácet svůj dluh ve výši bezmála půldruhého milionu. Náš nejznámější romský herec současnosti si ale zatím ani nepřevzal rozhodnutí o odklepnutí oddlužení, podle něhož bude měsíčně lepit své dluhy částkou 41 479 Kč. Prostě nebyl doma!

„Protože jste nebyl pro doručování písemnosti soudu zastižen a písemnost soudu nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože písemnost nebylo možné vhodit do vaší domovní nebo jiné vámi užívané schránky, byla vrácena odesílajícímu soudu dne 18. 2. 2020,“ zdůvodňují úřady, proč Godlovy záležitosti vyvěsily na deset dní na úřední desku soudu.

„Písemnost se desátým dnem po vyvěšení považuje za doručenou,“ zdůrazňují. Godla navíc v žádosti o oddlužení přiznal, že je de facto nemajetný: „Nemovitý majetek nula. Movitý majetek nula. Finanční prostředky 1013,91 koruny.“

Jeho jediným přiznaným příjmem byly honoráře za seriál Ordinace v růžové zahradě 2 ve výši 58 tisíc korun měsíčně. Proto je také jeho splátka stanovena tak vysoko.

VIDEO: Má exekucí nad hlavu, ale jezdí fárem za miliony. Jak to Godla z Mostu dělá?

Video
Video se připravuje ...

Má exekucí nad hlavu, ale jezdí fárem za miliony. Jak to Godla z Mostu dělá? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií