Těch má Stašová do konce života víc než dost, jen jeden z nich by jí ale udělal opravdovou radost – životní láska Eusebio Ciccoti. Přestože se rozvedli už před desítkami let, stále si k sobě nalézají cestu, pojí je totiž syn Marek (34) a vidina společného stárnutí.

„Všechny vztahy jsou složité,“ poznamenala Stašová deníku Aha. „Jak člověk stárne, všechno přehodnocuje a začíná zjišťovat, že mu záleží na hodnotách toho druhého. Kdo ví, třeba budeme s Eusebiem stárnout jednou spolu... Ale jak říkám, to neví nikdo. Ani já! Rozhodně má ale velké místo v mém srdci.“ Stašová dodala, že ho nikdy nevymazala ze svého života. Ve skrytu duše věří, že stará láska nerezaví a jejich vztah se doposud neuzavřel.

Charismatické herečce aktuální situace vůbec nepřeje. Světové epicentrum nákazy koronavirem Itálie je odstřiženo od světa, takže Ciccotiho nejenže ani nemohla pozvat na oslavu, ale patrně se s ním několik měsíců osobně neuvidí. Jedinou možností pro odloučený pár jsou videohovory.

Pětašedesátiny tak alespoň oslaví s rodinou, Pepinkou a fanoušky. Ti ji na sociálních sítích přejí především zdraví, které je v této době naprosto stěžejní.

VIDEO: Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká...

Video
Video se připravuje ...

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká... Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií