Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

S celebritami v (jejich) posteli: Tady usínají Lewis Hamilton nebo Sandra Bullock!

26. března 2020 | 06:00

Zajímá vás, jak usínají celebrity jako Katie Holmes, Kris Jenner nebo pilot Formule 1 Lewis Hamilton? Pak s námi nahlédněte do nejkrásnějších ložnic hollywoodských hvězd! Z některých se opravdu tají dech!

Ložnice patří bezesporu k místnostem, kde trávíme nejvíce času. Většinou si ji zařizujeme tak, abychom se zde cítili co nejlépe. Stejně tak si na svém bydlení zakládají i známé hvězdy, které často do svých domů či bytů investují několikamilionové sumy a ložnic mají hned několik. 

I pro ně je ložnice místem, které slouží k odpočinku a kde se mohou ukrýt před dotěrnými paparazzi. Celebrity disponují opravdu tučnými konty, a tak byste možná čekali, že jejich ložnice budou přeplácané, až nevkusné. Opak je však pravdou! Většina z nich si zakládá na jednoduchosti, volí přírodní barvy a ložnice působí vzdušně a příjemně. 

Mezi naše favority jednoznačně patří ložnice hereček Leighton Meester, Brie Larson nebo Jennifer Lawrence. Všechny tři ložnice jsou laděny do světlých tónů, dominuje jim obrovská postel, která už na první pohled vypadá neskutečně pohodlně. V ložnici jim navíc nechybí velká okna, díky kterým pokoj nepůsobí ponuře, naopak do něj proudí stále příjemné denní světlo. Pro nás ložnice snů!

Podívejte se, jak to vypadá v ložnici slavných. Která se vám líbí nejvíce?

Autor: Aneta Valešová