Reproduktor Sound X společnosti HUAWEI byl představen se smartphonem P40 a posouvá nejmodernější audio do velkých výšin

Smartphone P40 oslavil svůj globální debut na online akci pro uvedení produktu pro obchodní skupinu uživatelů společnosti Huawei dne 26. března 2020, společně se zcela novým bezdrátovým reproduktorem HUAWEI Sound X, vyvinutým společnostmi Huawei a Devialet. Tento produkt bude zajisté revolucí pro nejmodernější zvukovou technologii díky věrnému zvuku, který na posluchačích zanechává trvalý, život měnící dojem.

Jako první špičkový bezdrátový reproduktor od čínského telekomunikačního giganta je HUAWEI Sound X spojen s prvotřídní estetikou s vynikajícím řemeslným zpracováním a byl oceněn porotou německé soutěže iF Design Award 2020 za svůj ohromující vzhled. Reproduktor Sound X byl také navržen tak, aby usnadňoval bezproblémovou interakci s inteligentními zařízeními v okolí posluchače. Prostřednictvím jemného poklepání telefonem na reproduktor Sound X se zvuk přenáší do reproduktoru a poskytuje novou úroveň emocionálního ponoření do hudby, kterou milujete. Bezeztrátový zvukový přenos s nízkou latencí může být dále posílen proprietárním ovládacím panelem pro více zařízení EMUI 10.1, které je ekvivalentem společnosti Huawei pro zařízení Apple AirPlay, když je zvuk přenášen z telefonu P40.

Představení reproduktoru HUAWEI Sound X představuje novou éru prvotřídního zvuku a designu reproduktorů, který se vyznačuje hluboce evokujícím zvukem, který při poslechu přetrvává.

Příjemně průkopnické společné úsilí společností Huawei a Devialet

Zvuková technologie, od gramofonů po digitální záznamníky, vinylové desky, online streamování hudby nebo tradiční přehrávání až po přenos Bluetooth, byla zdrojem neustálých inovací. Avšak vzhledem k rostoucí poptávce po prvotřídní kvalitě zvuku v širším frekvenčním rozsahu, který věrně reprodukuje původní záznam, zůstalo další paradigma zvuku nepolapitelně těsně mimo dosah poslechu. Až do doby představení reproduktoru HUAWEI Sound X, který je výsledkem spolupráce společností Huawei a Devialet, jež využívá silné stránky obou technologických velikánů.

Devialet je jednou ze tří největších světových značek v oblasti audio, která se pyšní jedinečnou reputací svých prémiových produktů High-Fidelity. Společnost získala 76 ocenění a 160 technologických patentů a upevnila svou pozici lídra v oblasti akustiky díky inovativním produktům, které se mohou pochlubit ohromujícím výkonem a bezkonkurenční jakostí přenosu v tělesech omezené velikosti, přičemž do značné míry potlačují hluk z pozadí, čímž zajišťují zvukový přenos bez zkreslení i při maximálních úrovních hlasitosti a nízkých vibracích, které lze doslova cítit v kostech posluchače.

Reproduktor HUAWEI Sound X je vybaven patentovanou technologií společnosti Devialet pro zpracování signálů SAM® (Speaker Active Matching) a ikonickou symetrickou strukturou Push-Push, která v nárazuvzdorném obalu věrně reprodukuje hudbu s důrazem na detail pro milovníky zvuku.

Technologie SAM® přináší efektivní kompenzační algoritmus, který je schopen přizpůsobit výstupní signál tak, aby odpovídal specifickým vlastnostem reproduktoru a minimalizoval zkreslení zvuku. V důsledku poslouchání zvuku přenášeného reproduktorem Sound X zajišťuje úplné ponoření, které vás přenese do stavu, kdy se hudba evokuje v mysli. Struktura Push-Push umisťuje symetricky dva vysoce výkonné reproduktory tak, aby se jejich vibrace zpětných vln navzájem rušily. To znamená, že i když se stěny třesou z burácejících basových tónů, tělo reproduktoru Sound X zůstává zcela v klidu.

Sound X s oceněním iF Design: Jedno velké oko a ucho

Reproduktor HUAWEI Sound X, který nedávno získal ocenění iF Design Award, oslňuje v každé místnosti i v jakémkoli zvukovém aspektu. Design reproduktoru HUAWEI Sound X představuje elegantní černé těleso poskytující robustní zvuk, který, jak se zdá, vychází z bezedné studny. Hlavní lesklá část těla je vytvořena pomocí pokročilého nevodivého vakuového elektrolytického procesu, aby byl zajištěn kvalitní přenos a příjem signálu. Spodní část využívá bezešvý kryt, který dále usnadňuje volný a bezeztrátový přenos. Trojbarevná kontrolka RGB na horním povrchu zdánlivě mísí vyzařované světlo s okolím jako kaleidoskopický displej, který připomíná okouzlující hudební sál.

Značky bezdrátových domácích reproduktorů se často pokoušejí udržovat basový výkon tím, že své produkty vyrábějí velké a nepraktické. HUAWEI Sound X představuje elegantní řešení tohoto dilematu a zahrnuje duální subwoofery, které dodávají 60 W dunivých basů, přičemž zůstávají kompaktní a přenosné pro každodenní, všestranné použití. Inovativní, viditelná basová jednotka vytváří trvalý vizuální dojem, který je spojen s rezonancí zvuku.

Ovládací panel pro více zařízení: bezdrátový, bezeztrátový přenos zvuku

HUAWEI Sound X přehrává zvuk přes Wi-Fi, což je proces, který vede k mnohem menší kompresi dat a tím k menšímu zpoždění, než je tomu u přenosu přes Bluetooth. To je umožněno technologií vyvinutou společností HUAWEI - ovládacím panelem pro více zařízení EMUI 10.1, který je podobný zařízení Apple Airplay, protože dokáže přenášet vysoce kvalitní zvuk, ať už online nebo lokálně z reproduktoru Sound X do chytrého telefonu HUAWEI. Otevřete hlavní nabídku smartphonu, zvolte Sound X pro přehrávání jakéhokoli bezeztrátového zvuku ze zařízení a vylepšete jeho zážitek z poslechu. (Poznámka: Zahájení prodeje je plánováno na léto roku 2020)

Reproduktor také obsahuje funkci „Huawei Share", která uživatelům ušetří problémy s čekáním na navázání bezdrátového nebo Bluetooth připojení. Místo toho můžete jednoduše klepnout oblastí NFC telefonu proti reproduktoru Sound X a sametový prostorový zvuk se začne přehrávat bez prodlení. Pro přijímání hovorů na vašem Sound X stačí zapnout hovorový režim poklepáním dlaní.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1136056/HUAWEI_Sound_X.jpg

KONTAKT: Pan Fentu, 86-13632335595, panfentu@huawei.com

Klíčová slova Francie-Čína-elektronika-komunikace-Huawei

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.