Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejpohodlnější džíny: Tyhle můžete mít klidně i na doma!

27. března 2020 | 06:00

Pracujete z domova a nechcete stále vysedávat jenom v legínách, teplácích, nebo dokonce v pyžamu? Máme pro vás tipy na džíny, které jsou tak pohodlné, že je můžete nosit i doma.

Mají vyšší pas, jsou přiléhavé a pružné, nebo mají naopak volnější střih. Přesně tak by se daly popsat džíny, které jsou pohodlné tak, že v nich bez problému vydržíte i doma. Jedním z nejpříjemnějších modelů jsou rozhodně jeggíny, které nemají zapínání a v pase mají gumu. Takže jsou to takové stylovější legíny.

Pokud je na vás tento styl až moc uvolněný, vsaďte na klasiku v podobě skinny džínů. Ta bývají pružné, takže i pohodlné. Pořídit si můžete i volnější střih, dobře se budete cítit ve střihu mom (vysoký pas a rovné nohavice) nebo boyfriend (snížený rozkrok, zúžené nohavice a děrování) jeans. 

Kde si můžete pořídit takové džíny? Podívejte se do naší fotogalerie:

K úzkým kalhotám oblékněte velkou mikinu nebo dlouhý kardigan, naopak k boyfriend džínům půjdou třeba obyčejné tričko nebo bavlněná košile. A až budete chtít skočit na nákup nebo na poštu, nemusíte se zabývat převlékáním z tepláků, rovnou můžete vyrazit.

Autor: Markéta Luštincová