Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na trendy kašlou! Které celebrity nosí celý život stejný účes?

28. března 2020 | 06:00

Změna barvy nebo střihu? Ani omylem! Tyto slavné dámy moc dobře vědí, co jim sluší, a proto se nepouštějí do žádných radikálních změn. Které celebrity si u svého kadeřníka nechají možná tak maximálně zastřihnout konečky?

 

Pokud najdeme účes a barvu vlasů, ve kterých se prostě dobře cítíme, nemá cenu pouštět se do větších experimentů. Důkazem jsou i tyto slavné krásky, které už několik let nepropadají posledním trendům a jsou stále věrné svému osobitému stylu. 

Na první příčce se rozhodně drží herečka Jennifer Aniston, pro kterou jsou její vlasy vyloženě pověstné! Když se v roce 1994 poprvé objevila na televizních obrazovkách jako Rachel z nezapomenutelného seriálu Přátelé, každá žena chtěla mít vlasy jako ona. Svůj ikonický účes občas akorát ozvláštní tím, že si vlasy nechá více navlnit nebo si přehodí pěšinku. 

Další slavnou dámou, která je věrná svému účesu, je novinářka Anna Wintour, která vede americkou redakci magazínu Vogue. Už od svých čtrnácti let nosí mikádo s ofinou střiženou těsně nad obočím. O Anně je známo, že je perfekcionistka, a proto dbá na to, aby tak působily i její vlasy. Pokud je to potřeba, nemá problém si i dvakrát denně odběhnout na foukanou.

Na slavné ženy, které už několik let nosí stejný účes, se podívejte do fotogalerie:

 

Autor: Aneta Valešová