Každých pár let vypadá královna popu trochu jinak. Další změnu vizáže teď předvedla z dobrovolné koronavirové karantény – když nemůže koncertovat, natáčí aspoň video deníček.

„Covid-19 dopadá na všechny stejně. Nezáleží na tom, jak jste bohatí, jak jste slavní, jak jste chytří, kde bydlíte, jak jste staří...“ přemýšlela nahlas nahá ve vaně.

Nad tím, jak u toho vypadala, se mnozí dlouze zamýšleli. Je to vůbec ještě ona?! „Její obličej vypadá napjatější než obvykle a celou dobu má nehybný výraz,“ komentuje video server Distractify. „Během let je znát, jak Madonnin obličej nabývá na objemu. Hádám, že začala s aplikací vlastního tuku a kyselinou hyaluronovou,“ komentuje pro deník Bild plastický chirurg Volker Rippmann.

„Přirozeně objem s léty klesá, ubývá podkožní tuková tkáň a tvoří se vrásky. Lze předpokládat, že Madonna měla v průběhu dekád několik faceliftů, jeden asi docela nedávno. Za ta léta se dost změnila poloha jejího obočí,“ uzavírá dr. Rippmann.

Sama Madonna se na toto téma vyjadřuje jen zřídka. „Mám nárok si se svým tělem dělat, co chci, jako všichni ostatní,“ reagovala před rokem, když na sociálních sítích dostávala sodu, zda to nepřehnala s plastikou zadku.

Koronavirus je pro Madonnin byznys svým způsobem vysvobození: v posledních týdnech rušila hodně koncertů kvůli zdraví, na pódiu padala i kolabovala.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
60 fotografií