Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v karanténě se přítelkyni MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) daří držet si figuru. Silikonem vylepšená Lela Ceterová pravidelně ukazuje své křivky a bujné poprsí na sociálních sítích. I na snímcích, které přidala na svůj profil nedávno, je na první pohled patrné, že všechna poporodní kila má dole. Přesto, že si sem tam dovolí zahřešit třeba palačinkami, je snad hubenější než před porodem.

Karlos Vémola, dcera

To si pochvaluje i její Terminátor, který nám v nedávném rozhovoru prozradil, že po jeho boku není obtížné dostat se do formy. „U nás v lednici věčně nic není, já jsem celoročně v dietě a ona má chudák holka smůlu. Když musím já, tak musí i ona. Snažila se a zvládla to skvěle, což je vidět,“ pochvaluje si přítelkyni Karlos Vémola.

Jejich dcerka Lily minulý týden oslavila tři měsíce. Tatínek u toho ale bohužel nebyl. Kvůli současným opatřením musel zůstat v Anglii, kde částečně žije a kde také vyrůstají jeho dvě děti z předchozích vztahů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám