Maminka sedmiletého Quentina své druhé těhotenství tajila téměř do posledních chvil, ale pak ukázala bříško. Teď už má těsně před porodem a modlí se, aby vše bylo v pořádku. Zvlášť nyní, když je Česko proměněné k nepoznání vládními nařízeními kvůli řádícímu koronaviru. „Už teď je to strašný. Šli jsme s Pepou na kontrolu a už tam manžela nepustili,“ posteskla si webu Super.cz Ornella nedávno. Tehdy ještě doufala, že u porodu bude při ní manžel Josef Kokta, pak ale přišel jasný zákaz.

Ten má sice několik výjimek, kdy mohou být otcové na sále (například v případě duševní nemoci, zdravotního postižení či nutnosti překládání z důvodu jiné národnosti rodičky...), ale ty se Koktových s největší pravděpodobností netýkají. „Budu to muset zvládnout, ale neumím si to vůbec představit,“ posteskla si Ornella, která v roce 2013 přivedla na svět staršího synka pomocí císařského řezu. Tehdy u ní také partner nebyl, ale pomáhala jí matka Monika Štiková (47). Od té doby ale uplynulo už hodně vody. Nyní už se dámy nevídají a jejich vztahy jsou na bodu mrazu.

Ornella ale zákaz tatínků u porodu na rozdíl od jiných maminek (i těch slavných) chápe. „Absolutně to respektuju a z hlediska zdraví to chápu. Důvod, proč to chápu, je i to, že jsou lidé lhostejní a zlí,“ přiznala a pustila se rozzlobeně do lidí, kteří se vrátili z lyžování v Itálii a nedodržovali pak karanténu, i když měli příznaky. Ty viní z toho, jak se situace u nás vyhrotila.

Samozřejmě ji mrzí, že Josef u porodu nebude, především prý proto, že je to zřejmě poslední porod a poslední dítě. „Nikdy nechci říkat nikdy, ale je to můj osobní pocit. Takže vlastně žiju v tom, že nikdy v životě nebudu v té situaci, kdy budu mít manžela u sebe a prožijeme si to,“ smutní brunetka, ale jak sama říká, není prý žádná fňukna, a tak to překousne. „Sakra, já tady v sobě vytvářím nový život po dobu devíti měsíců a tohle nezvládneme?! To je kravina,“ dodala pro web Super.cz statečně Koktová.

VIDEO: Drama v reality show Štiky: Člena rodiny chtějí vystěhovat! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Člena rodiny chtějí vystěhovat! Proč? FTV Prima

Fotogalerie
64 fotografií