Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Těhotenství Moniky Bagárové obrazem: Od vánočního překvapení po půvabnou budoucí maminku

Těhotenství Moniky Bagárové obrazem: Od vánočního překvapení po půvabnou budoucí maminku
Zdroj: Monika Bagárová archiv
+ Dalších 8 fotografií
těhotenství
Monika Bagárová (25) prožívá jedno z nejkrásnějších období ve svém životě. Za chvíli přivede na svět partnerovi Makhmudu Muradovi (30) dceru. Oba dva se na miminko hrozně těší a zpěvaččino těhotenství probíhá bez komplikací. Monika i v těhotenství stále pracuje a je tak spokojená. V současné době ji diváci mohou vidět na televizních obrazovkách jako porotkyni pěvecké show SuperStar.

Monika Bagárová (25) patří mezi nejoblíbenější zpěvačky současnosti. Momentálně je v požehnaném stavu a co nevidět očekává příchod prvního potomka, kterého čeká s bojovníkem MMA Makhmudem Muradovem

Půvabná Monika se do paměti diváků vryla v roce 2009, kdy se zúčastnila pěvecké soutěže SuperStar. Sice nezvítězila, ale chytla příležitost za pačesy a v současné době je jednou ze čtyř porotců celé show.

Monika Bagárová prošla několika vztahy. Toho pravého našla ale až v Makhmudovi. O Vánocích oba dva pro své fanoušky připravili pořádné překvapení. "Deset let jste tu se mnou, jste součástí mého života a já si vaší přízně neuvěřitelně vážím. Proto jsem se nesmírně těšila až se s vámi budu moct podělit o to nejkrásnější v mém životě. Budu máma," napsala s obrovskou radostí zpěvačka na sociální sítě o Vánocích.

Monika se ráda dělí o radostné zprávy se svými fanoušky, ale nic nepřehání. Podobně to má i s těhotenstvím, které jí ohromně sluší. Čas od času přidá na sociální sítě fotku s rostoucím bříškem, ale když nechce, obleče se tak, že byste to jen stěží poznali.

Zpěvačka bude zanedlouho rodit a v posledních měsících jí dává holčička pěkně zabrat. „Jsem už v sedmém měsíci. Malá roste a strašně kope. Je tak akční, že jsem z ní v šoku. Ozývá se velmi často. Jako by dávala najevo, že si jí nevšímám a že tu je. Myslím, že už teď je jasné, že dcera bude mít energii po tatínkovi, který je jako perpetuum mobile. Nebude to děťátko, které někam posadíte a za hodinu ho najdete na stejném místě,“ řekla eXtra.cz Monika Bagárová. Na to, jak šel čas s těhotenstvím Moniky Bagárové, se můžete podívat do galerie.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy