Hlavní obsah

Muzeum amerických veteránů tak, jak jej neuvidíte ani mimo dobu koronaviru

Pensylvánské muzeum a prodejna zajímavých aut v jednom ukazuje na 1400 běžných i zcela raritních aut z USA i Evropy. Youtuber obřími prostory proletěl dronem, ale tohle místo by, až to okolnosti dovolí, stálo i za skutečnou návštěvu.

Foto: Profimedia.cz

Muzeum aut (Ilustrační foto)

Článek

V současné situaci s koronavirem nezbývá než na výlety chodit virtuálně. V tomhle případě však může stát za to se na místo skutečně podívat, až pandemie pomine. Řeč je o Classic Auto Mall, muzeu a prodejně v americké Pensylvánii. Youtuber Nick Lang komplex koncem letošního února proletěl dronem.

Pohybuje se vážně rychle, ale i tak si můžeme všimnout řady zajímavých aut. Jsou tu vozy Camara, Corvette, nejméně jedna 911, Jaguar E-Type, několik Rolls-Royců, Mercedesy, Mustangy, náklaďáky, hot rody, kabriolety – prostě máte-li rádi stará americká auta, tady si zcela jistě vyberete.

Fiat otevřel nové muzeum se stovkami aut, ukazuje i historii Lancie a Alfy

AutoMoto

Classic Auto Mall ve městě Morgantown je obrovskou budovou plnou opravdu starých, ale i relativně moderních aut, raritních i běžných kousků, pečlivě zrenovovaných i čerstvě ze stodoly vytažených. Je to prodejna i muzeum zároveň a je tu na čtrnáct stovek převážně amerických aut, ale sem tam se najde i nějaké evropské.

Průlet ve videu ukazuje tato místa tak, jak je návštěvníci těžko uvidí – z ptačího pohledu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám