Šíp.deník.cz

Pavel z Masterchefa neuznává názor poroty: Měl jsem pravdu já!

V minulém díle Masterchefa si soutěžící Pavel zavařil, když vyhazoval obrovské kusy masa a nakonec Hamburgery nepřipravil tak, jak by od něj porota a strávníci očekávali. Svou chybu ale odmítl uznat!

1 / 11
Masterchef Česko

Kuchař Pavel se od začátku prezentuje velice sebevědomě, několikrát už ale během soutěže své pokrmy pokazil! Týden před výzvou s Hamburgery se dokonce bil o přežití v Masterchefovi a funkce kapitána mu měla dát druhou šanci.

Té se ale Pája nechopil zrovna nejlépe. Nejen, že nedokázal svůj tým vést, ale od poroty dostal nakládačku, když vyhodil do popelnice doslova několika kilový kus masa!

Po studené sprše od hvězdných kuchařů už nikomu ze soutěžících nebylo do smíchu a nakonec modrý tým prohrál s pouhými pěti hlasy ze čtyřiceti. Dle ostatních je hlavní chyba právě na kapitánovi, on se ale brání a tvrdí, že žádnou neudělal!

Vyhozením velkého kusu masa Pavel podřízl ve výzvě větev nejen sobě, ale celému týmu.

Masterchef ČeskoZdroj: NOVA TV

Ivka, která byla v týmu Pavla, má na věc jasný názor! "Mohl za to hlavně kapitán, který vyhodil ten kus masa, a následně jsme dostali seřváno od poroty, což samozřejmě ovlivnilo náladu v kolektivu, a i následné vaření," vylíčila fitness milovnice svůj pohled.

Ostatní členové modrého týmu s ní ovšem souhlasili, vinu dávají hlavně Pavlovi, který nebyl dobrý ani v organizaci práce a nakonec Hamburgery dokonce přesolil.

Samolibý kuchtík ovšem za žádnou cenu nechce přiznat pochybení a tvrdí, že ani po doporučení poroty nedal na jejich rady a udělal by podruhé vše stejně!

Výtky od poroty si Pavel k srdci příliš nebere. Doplatí na to?

Masterchef ČeskoZdroj: NOVA TV

"To maso co jsem vyhodil, jsem vyhodil schválně. Vím moc dobře co dělám. Doma bych to maso použil, je výborné, ale ne hamburgery. Nechtěl jsem ho tam dát a ani nechci. Potom co nás porota upozornila, jsem tam dal jen pár kousků na oko a zbytek jsme stejně nepoužili," šokoval Pavel svým přístupem!

Chybu totiž odmítá přiznat a tvrdí, že s výběrem masa má letité zkušenosti a překvapilo ho, že s ním hvězdná trojice Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt nesouhlasili!

Nedbat na rady zkušenějších kuchařů by se ovšem Pavlovi nemuselo vyplatit! To se ale dozvíme již v příštím díle, kdy kvůli prohře modrých bude celý tým včetně kapitána bojovat o další postup v soutěži. Tak uvidíme, zda mu paličatost přinese štěstí, nebo bude muset kuchyň Masterchefa opustit…

Maso by prý podruhé vybral stejně.

Masterchef ČeskoZdroj: NOVA TV

Vyplatí se Pavlovi riskovat?

Masterchef ČeskoZdroj: NOVA TV

Namíchne porotu Pavlův samolibý přístup?

MasterchefZdroj: Profimedia

Podle názoru druhých nebyl Pavel zrovna dobrý kapitán.

Masterchef ČeskoZdroj: NOVA TV

Zdroj: Jan Novák
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů