Helpmarket.cz - nový web pro všechnu pomoc Česka na jednom místě

Solidarita se šíří českým internetem, ale nabídek, poptávek a projektů se už objevilo tolik, že je těžké se v nich orientovat.


Za necelý týden jsme proto vytvořili bezplatný webový portál helpmarket.cz. Místo pro soustředění a kategorizaci nabídky a poptávky pomoci, kterou může kdokoliv zdarma přidat.

Pomocí je však kromě věcí, služeb a výpomoci také nabídka práce pro lidi, kteří ze dne na den přišli o zdroj příjmu. Stejně jako práce pro ty, kteří chtějí svůj volný čas věnovat dobročinným projektům.


A protože se velké množství aktivit přesunulo z kanceláří, tělocvičen a učeben na monitory počítačů, přidali jsme také sekci online aktivit, ve které najdete lekce online jógy, vzdělávací kurzy, lekce angličtiny přes kameru nebo konzultace s lékařem. Zkrátka cokoliv, co můžete dělat od vašeho počítače.


Helpmarket.cz je určen všem, od jednotlivců přes firmy a neziskovky po státní instituce.


Kontakt:

Jan Sequens - jednatel Global Vision, a.s.

jan.sequens@global-vision.cz


Global Vision, a.s. je od roku 2009 pražská digitální agentura. Specializujeme se na internetové portály, webové aplikace a internetovou reklamu. Mezi naše projekty patří systémy eLearningu, rezervační systémy, webové stránky a vlastní projekt naoperak.cz, zaměřený na internetový prodej vozů na operativní leasing.

Klíčová slova ČR-internet-trh-sociální-firmy-Global Vision

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.