Šíp.deník.cz

Únos kvůli kytaře Kurta Cobaina: Exmanžel Francis Bean musel najmout ochranku

Bývalý zeťák zpěvačky Courtney Love tvrdí, že si musel najmout bodyguarda, aby se dokázal vdově po Kurtu Cobainovi postavit v soudní síti. Izaiah Silva tvrdí, že ho Courtney Love nechala unést kvůli kytaře po Cobainovi, kterou dostal od Kurtovy dcery Francis Bean.

1 / 8
Frances Bean Cobain

Soudce v Los Angeles rozhodl, že Izaiah Silva, který byl v letech 2014 až 2016 manželem Frances Bean Cobain, si může najmout licencovaného bodyguarda, který ho bude chránit při podání žaloby na vdovu po Kurtu Cobainovi.

Ta udělala svému bývalému zeti ze života opravdové peklo…

kapitola# 

Potřebuje bodyguarda

Frances Bean CobainZdroj: profimedia


Podle soudních dokumentů nemůže Silvův strážce nosit zbraň a je oprávněn zasáhnout pouze tehdy, pokud dojde k „bezprostřednímu ohrožení fyzické bezpečnosti“ jeho svěřence. Izaiah tvrdí, že se stal obětí domácí invaze a únosu v roce 2016, vše podle něj organizovala Courtney Love a její manažer.

Nekonečný strach

Frances Bean CobainZdroj: profimedia

Courtney a její manažer Sam Lut, řidič Yan Yukhtman a herec Ross Butler. To jsou podle Silvy hlavní strůjci strašidelného zločinu, při kterém chtěli kytaru původně vlastněnou legendárním zpěvákem Nirvany Kurtem Cobainem.

Silva měl z trojice mužů takový strach, že během výslechu požadoval, aby byli umístěni v oddělených místnostech.

Smyšlená obvinění?

Kurt Cobain proslavil styl Grunge.Zdroj: Profimedia

Povedená trojice se podle exmanžela Cobainovy dcery vloupala do jeho domu, kde ho měli mučit. Pak ho dostrkali ven a posadili do automobilu, ve kterém ho prý chtěli unést. Útěk zmařil Isaiahův kamarád, který zavolal 911 a zablokoval odjezdovou cestu vlastním autem. Všichni tři muži - včetně Courtney Love - odmítli komentovat Silvova tvrzení.

Courtney Love s dcerou Frances Bean Cobain

Frances Bean CobainZdroj: profimedia

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů