Společnost Hikvision představila produktovou řadu LED displejů

Společnost Hikvision, přední světový poskytovatel inovativních bezpečnostních produktů a řešení, uvedla na trh úplnou řadu LED displejů, které poskytují plynulé zobrazení ve vysokém rozlišení a rozsahu barev. LED displeje Hikvision byly vyvinuty a vyrobeny interně a nabízejí vnitřní LED panely s vysokým rozlišením, vnitřní pevné LED panely, venkovní LED panely a technologie transparentních LED panelů pro pokrytí široké škály potřeb přizpůsobení.

Společnost Hikvision má mnohaleté zkušenosti s poskytováním monitorovacích obrazovek pro střediska dohledu a představení nové produktové řady LED displejů také znamená vstup společnosti Hikvision na globální komerční trh s digitálními panely a další milník v neustálém rozšiřování společnosti z oblasti bezpečnosti do nových oblastí podnikání.

Nové LED displeje společnosti Hikvision jsou navrženy zvláště pro uspokojení rostoucí tržní poptávky ze strany podniků a veřejných bezpečnostních organizací, reklamních společností a zábavního průmyslu. Nové LED displeje byly zkonstruovány tak, aby se staly ideální volbou pro monitorovací centra, zasedací místnosti, vnitřní a venkovní reklamní obrazovky, živé divácké akce a řadu dalších scénářů.

LED displeje Hikvision díky vynikající zobrazovací technologii přinášejí uživatelům skutečně věrné zobrazení a video s vynikajícím obrazem ve vysokém rozlišení. Displeje vybavené jedinečnou technologií zpracování obrazu Pix Master nabízejí vylepšenou ostrost obrazu, dynamický kontrast, sytost a zvýšenou čistotu ze všech směrů.

Mezi další funkce patří:

  • Dálkové ovládání: Uživatelé mohou displeje ovládat dálkově pomocí snadno použitelné multifunkční karty;
  • Přepínání režimu teploty barev jedním kliknutím: podpora přepínání mezi více režimy teploty barev jedním kliknutím mění zobrazení tak, aby vyhovovalo prakticky každé aplikaci;
  • Automatické odvlhčování: Tato funkce snižuje míru nefunkčnosti světel v průměru o 30 % a účinně prodlužuje životnost každého displeje;
  • Filtrování modrého světla: S více než 90 % modrého světla přeměněného na nízkoenergetické světlo budou mít diváci prospěch z účinné a odpovědné ochrany očí.

LED displeje Hikvision navíc zjednodušují spojování několika obrazovek dohromady díky své standardizované struktuře, která umožňuje snadnou instalaci a údržbu a podporuje běžné rozlišení 1080p a 4K v přesném poměru.

Více informací naleznete zde.

O společnosti Hikvision

Společnost Hikvision je předním světovým poskytovatelem bezpečnostních produktů a řešení. Díky rozsáhlé a vysoce kvalifikované pracovní síle ve výzkumu a vývoji vyrábí Hikvision kompletní sadu komplexních produktů a řešení pro širokou škálu vertikálních trhů. Kromě bezpečnostního průmyslu rozšiřuje společnost Hikvision svůj dosah i na inteligentní domácí technologie, průmyslovou automatizaci a automobilovou elektroniku, aby dosáhla své dlouhodobé vize. Produkty Hikvision také poskytují výkonnou obchodní inteligenci pro koncové uživatele, což může umožnit efektivnější provoz a větší komerční úspěch. Společnost Hikvision, která se zavázala k maximální kvalitě a bezpečnosti svých produktů, vyzývá partnery, aby využívali mnohé zdroje kybernetické bezpečnosti, které Hikvision nabízí, včetně centra Hikvision Cybersecurity Centre. Další informace naleznete na webových stránkách www.hikvision.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138933/Hikvision_LED_Banner.jpg

KONTAKT: Kevin Chen, +86-181-0019-5131

Klíčová slova Čína-elektronika-Hikvision

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.