Šíp.deník.cz

Timo Tolkki padá na dno: Manžel Dominiky Gottové prodává své obnošené trenky!

Dominika Gottová strávila téměř dvacet let svého života po boku finského muzikanta Tima Tolkkiho. Maniodepresivní umělec ale nejstarší dceři Karla Gotta nikdy nic dobrého nepřinesl a dělal převážně ostudu. To se ale poslední týdny ještě stupňuje, Tolkki nyní nabízí své použité trenýrky na Facebooku!

1 / 12
Timo Tolkki

Dominika Gottová se s Timem Tolkkim seznámila před dvaceti lety a urostlý hudebník jí ihned očaroval. Karel Gott ale partnera své dcery nikdy neměl rád a odrazoval Dominiku od vztahu s ním.

Gottová ale měla svou hlavu a nakonec si Tolkkiho vzala na tajné svatbě, o které se dozvěděl její otec až po dlouhých měsících! Štěstí ovšem po boku Tima nenašla.

Fin trpí totiž psychickými chorobami, které se kvůli jeho odmítání léčby stále zhoršují. Situace se ale stupňovala do extrémů, až si Dominika sbalila kufry a utekla do Čech. Její muž ale zvládá tropit neplechu i z Mexika, kde se aktuálně zdržuje!

Tolkki umí udělat své ženě v médiích slušnou ostudu!

Gottová TolkkiZdroj: Profimedia

Timo Tolkki se netají tím, že si rád přihne tvrdého alkoholu, což s jeho diagnózou není příliš šťastná kombinace. Díky nedostatku financí se musela Gottová ve Finsku zadlužit a utratila i veškeré dědictví po otci! Nevěry, hádky, vše došlo do extrémů, které už Dominika nemohla dál snášet.

Po útěku do Čech se sotva stihla nadechnout a manžel jí byl opět v patách. Ihned po příjezdu začal maniodepresivní muzikant vykládat do médií jeden blud za druhým! "Chci milion Euro, nebo vilu na Bertramce," šokoval. 

Ještě více pak znechutil Tolkki veřejnost svým přístupem, kdy do bulváru popisoval velice intimní věci ze soužití s Gottovou. Před pár týdny konečně problémový bezdomovec konečně opustil Prahu a vydal se do Mexika, ve svém ostudném chování ale pokračuje a i laik by z jeho chování vycítil, že by měl nutně vyhledat odbornou pomoc!

Dominika Gottová je ze svého muže totálně utrápená.

Kauzu pro Vás budeme nadále podrobně sledovat a informovat Vás o průběhu, tak nás sledujte!Zdroj: Profimedia.cz

Po veřejném excesu s milenkou Claudií Pearl, se kterou měl Tolkki dokonce sex před zraky Dominiky Gottové, se Tolkki nepoučil, a ve střídání mladých slečen toužících po "slávě" pokračuje!

Vše samozřejmě jako vždy probírá s fanoušky na svém Facebooku. Dle posledních informací je pár dní Tolkki ve vztahu s jakousi Ingrid Bell. Pouhých pár dní předtím ale básnil o zcela jiné dívce, která mu ale pak dala košem! 

Pokud si myslíte, že už si podivín nemůže udělat větší ostudu, omyl. Metalová hvězda totiž vymyslela, jak vydělat v krizi aspoň na flašku vína a to velmi netradičně. Fanouškům Tolkki nabídl k prodeji koženou bundu a použité trenýrky, které vypadaly, že s ním prožily minimálně jeden z jeho divokých týdnů bez sprchy. O tom, zda to má hudebník v hlavě v pořádku, si můžete udělat obrázek sami. Jedna zásadní otázka je ale na místě, má dcera nejslavnějšího zpěváka toto zapotřebí? Doufejme, že po všech útrapách najde muže, který jí všechny ztracené roky vynahradí…

Dominika Gottová by si zasloužila hodného muže.

Gottová TolkkiZdroj: Profimedia

Tolkki si v ničem nebere servítky.

Gottová TolkkiZdroj: Profimedia

Je libo kup století?

Tatínek si pro Dominiku Gottovou přál lepšího partnera.

Paranodiní představy naprosto zachvátily jeho mysl a finský hudebník má problém rozlišit realitu od svých bludů… Jak budou příští dny pobytu Tolkkiho v Praze, si zatím nikdo netroufá odhadovat.Zdroj: Profimedia.cz

S Tolkkim vydržela Gottová devatenáct let.

 Finskému muzikantovi opět teklo do bot a proto sedl na letadlo směr Praha! Tolkki z ničeho nic objevil na letišti Václava Havla a nikdo nechápal, jaké jsou jeho záměry.Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Jan Novák
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů