Ve středu v odpoledních hodinách se Ornella Koktová pochlubila na svém instagramu fotkou z pražské porodnice U Apolináře, aby oznámila narození druhého syna.

„Vítej na světě, miláčku náš,“ rozplývá se ode dneška už dvojnásobná maminka. O dobrou zprávu se podělil i pyšný otec, ten byl na rozdíl od své ženy mnohem sdílnější, co se týče váhy a dalších měřitelných údajů nového člena rodiny. 

„Jo! Nejhezčí apríl v životě. Dovolte, abych Vám představil čtvrtého člena naší rodiny: SVEN KOKTA - 3,33 a 50 cm. Narodil se dnes v porodnici U Apolináře. Děkujeme týmu pod vedením gynekologa, porodníka a genetika pana profesora Pavla Caldy,“ napsal pyšný tatínek Josef Kokta společně s ujištěním, že matka i syn jsou v pořádku.

Snad to není od manželské dvojice Koktových jen svérázný aprílový žertík a skutečně jsou od letošního prvního dubna čtyři a my jim můžeme gratulovat k vytouženému přírůstku do rodiny. Kromě dnes narozeného Svena Josef Kokta s manželkou Ornellou vychovávají syna Quentina, který má jistě radost, že už nebude jedináčkem.

Fotogalerie
50 fotografií