Hlavní obsah

Čím se potěšit na Velikonoce, aby vás beránek ani v karanténě nepokakal

Novinky, Linda Humlová

Velikonoce jsou již za dveřmi. Vyhněte se nepříjemné beránkově nadílce a podle tradice si pořiďte něco nového na sebe. Zapomeňte tentokrát na černou a inspirujte se raději pestrobarevnými modely a dezény po vzoru velikonočních kraslic.

Foto: archiv firmy

Tereza Srbová pro Pietro Filipi

Článek

Letos se zřejmě koledníků kvůli karanténě nedočkáte, nicméně to neznamená, že byste Velikonoce nemohla oslavit alespoň se svými nejbližšími. Máme proto pro vás hned několik nápadů.

Osvěžte svou skříň romantickým topem s květinovým potiskem, který bude krásně korespondovat s právě se probouzející přírodou.

Vsadit přitom můžete na střih typu peplum, který opticky zvýrazní pas a vykouzlí postavu přesýpacích hodin. Na rodinné setkání se pak hodí například klasická propínací košile, kterou můžete zkombinovat s pasovou nebo plizovanou sukní či klasickými cigaretovými kalhotami. Vyberte si květovanou, proužkovanou nebo tu s vázačkou, která působí velmi něžně a žensky.

Jak se vyznat v dámských hodinkách

Styl
Foto: archiv firem

Šaty zelené, Marks & Spencer, 1499 Kč. Kalhoty, Cellbes, 1199 Kč. Košile, F&F, 399 Kč. Balerínky, Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. Růžové šaty, Orsay, 799 Kč

Foto: archiv firem

Oblečení, Tchibo. Ilustrační foto

Jaro také přímo vybízí k tomu zařadit do svého šatníku opět šaty. Letos jsou v módě zejména modely v midi délce, které sahají do půli lýtek.

Doplňte je barevnými páskovými sandálky v barvě potisku šatů a uvidíte, že budete nepřehlédnutelná.

Foto: archiv firem

Šaty, Cellbes, 1699 Kč. Top s roláčkem, Marks & Spencer, 799 Kč. Košile, Marks & Spencer, 1499 Kč. Sako, Marks & Spencer, 2199 Kč. Kalhoty s puky, Orsay, 699 Kč

Z šatníku herečky Jessicy Bielové

Styl
Foto: archiv firmy

Oblečení, Kara. Ilustrační foto

Foto: archiv firem

Blůza, Orsay, 699 Kč. Sandálky na podpatku, CCC, 599 Kč. Sukně, Orsay, 699 Kč. Šaty, H&M, 999 Kč

Velikonoční nadílka pro nejmenší

Potěšte své ratolesti nejen něčím dobrým na zub, ale také veselým kouskem oblečení. Vždyť beránek si nevybírá. Vy naopak můžete vybírat mezi pestrobarevnými tričky, overaly, svetříky či pyžámky.

Když se počasí zkazí, pak přijde vhod i stylová pláštěnka, parka s kapucí či holínky. Nezapomeňte také na to, že sluníčko už začíná nabírat na síle, a proto chraňte oči svých dětí slunečními brýlemi, které zároveň slouží jako módní doplněk.

Foto: archiv firem

Holínky, Baťa, 399 Kč. Růžová pláštěnka, Marks & Spencer, 599 Kč. Oranžová pláštěnka, Marks & Spencer, 499 Kč. Proužkovaný svetr nalevo, Marks & Spencer, 349 Kč. Proužkovaný svetr napravo, Tchibo, 399 Kč. Overal, Marks & Spencer, 549 Kč. Mikina, H&M, 299 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Inspirujte se módou z ulic Londýna

Měsíc módy je v plném proudu a pomyslná štafeta se přesunula z amerického New Yorku do anglického Londýna. V období od 14. do 18. února zde probíhal vyhlášený...

Výběr článků

Načítám