VDX.tv spouští globální digitální video iniciativu PSA s cílem informovat veřejnost o COVID-19

Nová iniciativa je založena na spolupráci s předními firmami, značkami, agenturami, vydavateli a celebritami

VDX.tv, globální reklamní technologická firma, která mění způsob, jakým se značky spojují se spotřebiteli a svými zákazníky, ve čtvrtek spustila iniciativu PSA (Public Service Annoucement - Oznámení pro veřejnost), jejímž cílem je rozšířit povědomí a informace o COVID-19 a pomoci světu vypořádat se s šířením nového koronaviru. Tato kampaň umožní spolupráci mezi firmami, značkami, vydavateli, obchodníky a celebritami.

Vzhledem k tomu, že tento virus postihuje globální společnost jako celek, čehož si je tato iniciativa vědoma, budou videoreklamy firmy VDX.tv překládány do několika jazyků, aby zasáhly co nevíce lidí ze všech částí světa. Navíc firma VDX.tv na maximum využije svou platformu a bude pro každé město vytvářet osobní personalizované zprávy a nabízet tak nejaktuálnější a nejrelevantnější informace.

“V této nepředvídatelné situaci musíme jednat a pomoci tím, co umíme nejlépe: spojit se s našimi diváky prostřednictvím oznámení ve videích a dalších formátech,” řekl Dilip DaSilva, generální ředitel firmy VDX.tv. “Video je pro značky ten nejlepší formát, jak komunikovat s potenciálními zákazníky, a nejefektivnější formát, jak informovat lidi po celém světě o tom, jak bojovat a vypořádat se s dopady, které tento virus může mít na jejich rodiny i celou společnost.”

Formát firmy VDX.tv se jmenuje “Video Driven Experience - Informace zprostředkované prostřednictvím videa” a začíná vždy videem, ale navíc umožňuje zákazníkům získat další informace, které lze upravit podle konkrétních míst. Například je do videoreklamy možné zakomponovat informaci o nejbližších testovacích nebo třídících střediscích. Do reklamy lze také zakomponovat odkazy na informace Světové zdravotnické organizace (WHO) nebo Úřadu pro kontrolu a prevenci chorob (Centers for Disease Control and Prevention - CDC).

“Hledáme další firmy, značky, agentury, vydavatele a osobnosti ke spolupráci. Pokud chceme informace dostat k co největšímu počtu lidí, potřebujeme příspěvky a finanční prostředky na nákup reklamního prostoru a také osobnosti a mluvčí v jednotlivých zemích, které by tyto zprávy pomohly šířit,” řekl DaSilva. “Osobně na rozjezd této kampaně dávám 100 tisíc dolarů. Naše firma poskytne zdarma všechny své zdroje. Máme zhruba 500 zaměstnanců a většina z nich nám s touto iniciativou pomůže a zapojí se do ní.”

Více informací o této iniciativě najdete na webové stránce covid-19.vdx.tv.

O společnosti VDX.tv

VDX.tv je globální reklamní a technologická společnost, která mění způsob, jakým se značky spojují se svými zákazníky prostřednictvím videa. Tvoříme značková televizní videa a spoty, které firmám umožňují získat nové diváky, podněcují k akci a umožňují přejít od informování k činům. Vytváříme komunikační mosty mezi lidmi, technologickými zařízeními a domácnostmi a nabízíme kvalitní značkový obsah na propojených televizních přijímačích a osobních zařízeních. Náš multidimenzionální přístup k cílení na domácnosti pomáhá zajistit přístup značek do domácností, rozšířit povědomí a přetavit konzumenty obsahu v zákazníky.

VDX.tv je divize firmy Exponential Interactive, Inc. Více informací získáte na webové stránce www.vdx.tv.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200402005220/en/

Kontaktní informace

Kite Hill PR for VDX.tv

Moira Shannon

moira@kitehillpr.com

Zdroj: VDX.tv

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-média-koronavirus-VDX.tv

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.