Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze před časem vystoupil oblíbený kolumbijský zpěvák Maluma a akci s názvem Otvírák show v O2 areně si nenechali ujít ani představitelé české hudební scény. Na hudební události si střihl vystoupení Mikolas Josef (28), těžící ze stále větší popularity získané v Eurovizi 2018.

Po koncertu se konala ještě oficiální afterparty v pražském Duplexu, kam zamířila bezmála tisícovka nejvěrnějších fanoušků. Pro ty měl Maluma a jeho tým nachystané překvapení v podobě vystoupení Jana Bendiga (30).

Bývalému účastníkovi SuperStar se povedlo s Malumou setkat. „Byl to splněný sen. Malumu poslouchám od jeho začátku. Setkání bylo super. Oproti ostatním lidem jsem s ním mohl strávit skoro patnáct minut, kdy jsem si s ním popovídal o hudbě, řekl jsem mu, že pro romskou komunitu je v Česku král a že on je důvod, proč dělám latino hudbu. To ho velice zaujalo a nechal si pustit moje dva videoklipy. Překvapilo mě, jaký je to sympaťák a že dokázal věnovat čas před koncertem i mně,“ prozrazuje Honza.

Afterparty se neobešla bez malého faux pas. Honzu doprovázela na akci jeho kolegyně, zpěvačka Elis Mraz. Bývalá účastnice soutěže Hlas ČeskoSlovenska z roku 2014 před focením s Malumou zakopla, upadla a kolumbijskou hvězdu latinskoamerické hudby málem povalila na zem. Malumu to naštěstí rozesmálo. „To by nebyla Eliška, kdyby neudělala nějakou crazy věc, bez toho by to u ní už ani nešlo," směje se Honza a Elis dodává: „Při pádu jsem si aspoň mohla sáhnout na jeho sexy postavu. Je to vážně kus. Už chápu, proč po něm všechny ženy ve světě tak touží. Já se k nim připojuji."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám