Hlavní navigace

Nová platforma pro rozvoz hotových jídel Mealio agreguje všechny známé dopravce

3. 4. 2020

Sdílet

Mealio

Na českém trhu s rozvozem hotového jídla dnes spustil provoz nový portál Mealio.cz. Vedle vlastní rozvozové služby pro podniky, které neměly s tímto způsobem doručování předchozí zkušenost, agreguje nabídky známých dopravců jako jsou služby Dáme jídlo, Uber Eats, Vyzvednisi či Wolt. 

Mezeru na trhu služba vidí především v rozvozu jídla mimo větší města, která ostatní služby z ekonomických důvodů nepokrývají. 

„Pořád zůstává mnoho podniků, které jsou sice otevřené, ale neví, jak v současné době svůj potenciál naplno využít a být vidět. Těm chceme podat pomocnou ruku. Otevíráme možnost i podnikům mimo velká města, která jsou dnes donáškovými platformami dobře pokryta. My je podpoříme ve stejném rozsahu. Nejsme konkurencí, chceme pomoci všem bez rozdílu,“ prohlašuje Jakub Minks, CEO TRIFFT.

 „Dnes je většina podniků odkázána pouze na donášku, ale mnoho z nich neví, jak s tím začít. Naším cílem bylo spojit všechny pod jednu střechu, a tím umožnit lidem najíst se bezpečně a zodpovědně z pohodlí domova,“ dodává.

Trochu zarážející je fakt, že rozvozová služba Dáme jídlo o zařazení svých nabídek do projektu Mealia vůbec netušila. „Se zástupci projektu nejsme v kontaktu. Neznáme tak okolnosti ani záměr jeho vzniku,“ prohlásil pro server Lupa.cz Filip Fingl, výkonný ředitele Dáme jídlo.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).