Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Sport

Nestárnoucí Ecclestone bude v 89 letech znovu otcem. Bývalý šéf F1 měl dost času ‚trénovat’

Bernie Ecclestone se stal v 89 letech znovu otcem. foto: Reprofoto

Sao Paulo - Bývalý dlouholetý šéf formule 1 Bernie Ecclestone bude v 89 letech znovu otcem. S brazilskou manželkou Fabianou, která je o 44 let mladší, očekávají v červenci narození prvního společného potomka.
  16:16aktualizováno  16:18

Vzhledem k tomu, že Ecclestone oslaví v říjnu 90. narozeniny, vzbudila zpráva velkou pozornost. Britský miliardář však tvrdí, že na ní není nic pozoruhodného. „Co je na tom divného? Už nějakou dobu nemám práci a mám spoustu času trénovat,“ řekl listu Daily Mail Ecclestone, jenž ve vedení formule 1 skončil v roce 2017.

Bernie Ecclestone se stal v 89 letech znovu otcem.
Bernie Ecclestone.

„Jsem moc šťastný a jsem šťastný za svou ženu, protože na to už několik let čekala. Jsem rád, že bude někoho mít, až odejdu,“ řekl Ecclestone, jenž si současnou manželku vzal v roce 2012 a žije s ní v Brazílii.

Z předchozích manželství má Ecclestone tři dcery Deborah (65), Tamaru (35) a Petru (31). Je pětinásobným dědečkem a má také jednoho pravnuka.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...