Pro Vanity Fair se úspěšná hvězda známá nejen ze zmíněných dvou hitů, ale i například seriálu Dobré místo (The Good Place) rozpovídala o svých začátcích a rovnou zabředla do problémů, kterým jako nadějná herečka musela na samém počátku čelit - málo kvalitních rolí. Talent ani osobnost jí přitom nechyběly. Producenty jednoduše nepřitahovala.

„Pamatuju si, že jsem po konkurzu dostala zpětnou vazbu. Řekli mi ‚No, na roli pěkné dívky nejste dostatečně pěkná, ale taky nejste úplně výstřední nebo divná, abyste hrála divnou holku‘.“ Začátky Kristen pociťovala hořce, z konkurzů odcházela většinou zmatená a na pochybách, zda se z ní někdy stane herečka.

Bellová dodala, že to byl Hollywood minulosti. Dnes vás podle vzhledu skoro nikdo nehodnotí, talent je na prvním místě. „Scénáristé teď vytváří vícedimenzní postavy, které nejsou utvořeny jen z jedné vlastnosti. Začínajícím i zkušeným hercům nabízí spoustu možností, jak si s postavou vyhrát.“ Je jasné, že si své místo na výsluní dokázala najít, a to nejen coby hlas Anny z Ledového království.

V době koronavirové krize si u fanoušků udělala obrovské plus. Společně s manželem Daxem Shepardem (43) vlastní několik bytových komplexů a jelikož spoustu nájemníků ztratilo v důsledku pandemie práci, nebo zůstali doma s polovičním platem, odpustili všem nájemné za březen. „Byla to samozřejmost,“ řekla k věci.

VIDEO: Ledové království II: Podívejte se s námi do zákulisí dabingu!

Video
Video se připravuje ...

Ledové království II: Podívejte se s námi do zákulisí dabingu! Falcon

Fotogalerie
21 fotografií