Dominika je stále na nuceném volnu, protože bar v pražském Palladiu, kde pracuje, je pořád kvůli vládnímu nařízení zavřený. A tak má více času na to přemýšlet, co se jí za poslední dobu povedlo a co ne.

Zapálila svíčku

Když se včera Blesk Gottové zeptal, co by tátovi řekla, kdyby teď na chvíli usedl k ní ke stolu, chvíli přemýšlela. Pak u rozsvícené svíčky, kterou za něho zapálila, polkla a prohlásila: „Že se omlouvám za to, a je mi moc líto, že jsem poslední léta byla špatná dcera!“

Chci být lepší

Dominika ví, že toho spoustu pokazila a tátu svými problémy před smrtí nešetřila. Teď je jí to moc líto. „Už jenom proto chci být lepší a lepší! Snad se z nebe dívá...“ dodala ze svého nového bytu v pražských Vysočanech. Lady Carneval Tam si kromě své oblíbené metalové muziky včera pustila i tatínkovy písně. „Lady Carneval nebo Trezor. Tyhle mám moc ráda,“ prozradila Blesku nejstarší Slavíkova dcera.

Domov, kde žije Dominičina matka: Koronavirus se nepotvrdil!

Dominičina maminka Antonie Zacpalová (85) informovala pondělní Blesk o tom, že v domově pro seniory na Praze 9, v němž bydlí, se mělo objevit podezření na koronavirus. Jenže... „Tato informace se nezakládá na pravdě. V současné době nám není známo, že by kdokoli z klientů ani pracovníků Domova seniorů byl nemocen infekcí COVID-19, ani nečekáme na výsledky testů,“ sdělila Blesku ředitelka Sociálních služeb Praha 9 Michaela Žáčková.

VIDEO: Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií