Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny je, stejně jako řada dalších lidí, Daniela Choděrová bez práce. Herečka ale rozhodně nechtěla sedět doma, a tak se vrhla pomáhat druhým. Místo na jevišti teď nejvíce času tráví za telefonem.

„Zdravím vás z Mariánského náměstí, kde trávím teď většinu svého času, protože tady v Životě 90 pomáhám na lince pro seniory,“ svěřila se herečka s tím, že je na lince takřka každý den.

„To je takové to známé číslo 800 160 166, kam nám babičky a dědečkové můžou zavolat a my jim pomůžeme skrz dobrovolníky zprostředkovat nákup, vyvenčit pejska nebo jít vyzvednout léky,“ prozradila Choděrová, která je ráda, že může alespoň něco dělat. Přestože nyní nehraje, s kolegy vymysleli divadelní talkshow, díky které se snaží udržet jejich divadlo na nohou.

„Taky bych ráda pomohla Divadlu Palace, kde hraji představení Cavewoman, divadlo teď nemá diváky a nemá příjem,“ svěřila Choděrová s tím, že přichystali na sobotu online přenos přímo z jeviště. „Budeme dělat online talkshow s Kateřinou Kairou Hrachovcovou a návrhářem Miroslavem Bártou, na které si můžete koupit lístky a podpoříte tím divadlo,“ svěřila herečka s tím, že doufám, že se určitě diváci najdou.

Reklama

Další články

Načítám