Těžko uvěřit, že matka Ornelly Koktové (26), Monika Štiková , co pevnou rukou a hysterickým hlasovým projevem vládla rodině Štikových, je se svým hokejistou Petrem Biniasem už dva roky! Na bílo vyperoxidovaná blondýna, co se nikdy netajila svou slabostí pro mladší ročníky (ostatně mladými milenci se chlubila už v dobách velice specifické reality show Štiky), se do Biniasových modrých očí zbláznila natolik, že za ním neváhala „utéct“ do Německa, v Česku zanechat dnes již bývalého manžela Michala (51), obě dcery i četné dluhy a začít po jeho boku nový život.

A i když v jejich vztah původně nikdo moc nevěřil a nikoho by rozhodně nenapadlo, že bude mít dlouhého trvání, ti dva dokazují, že jsou jejich vzájemné city skutečné: Došlo už dokonce i na zásnuby.

Ve čtvrtek druhého dubna tahle dvojice, kterou dělí skutečně velký věkový rozdíl, oslavila dvouleté výročí. Na sociálních sítích se šťastná Monika pochlubila dárkem, který jí patrně její koloušek daroval: Balonek ve tvaru číslice dvě a množství nádherných růžových růží. „Prostě úžasný!“ jásala nad svým snoubencem Monika.

A neméně dojemně se na instagramu vyjádřil i Petr, v zahraničí hrající za jeden z menších hokejových klubů: „2 fantastické roky s tebou, miluju tě!“ vzkázal své nastávající paní, co by klidně mohla být jeho maminkou.

„A já myslela, že to máte za to, že už jste dvojnásobná babička,“ rýpla si do Štikové jedna její followerka. Na apríla, tedy prvního dubna, totiž Moničina dcera Ornella porodila svého druhého potomka, syna Svena. „Neeeeeee,“ reagovala popuzeně Monika.

Není totiž tajemstvím, že obě dcery, jak Ornella, tak Charlotte (co je mimochodem stejně stará jako Binias), s matkou přerušily veškerý kontakt. Nebo ona s nimi? „Je to smutný, vlastní děti vyměnit za chlapa…“ podotkla totiž další dáma. To už ale bylo kritiky na Moniku až až, a proto tento komentář raději rychle smazala. Lépe se totiž poslouchá, jaký jsou s Petrem krásný pár a jak jim to spolu sluší…

VIDEO: BEZ CENZURY: Máma Monika (tehdy 45) vs. dcera Ornella (tehdy 25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
77 fotografií