Na první pohled může herečka Alice Bendová budit dojem poněkud povrchní ženy, když plní instagram jenom selfíčky z (nuda)pláží, jimž vévodí její bujné poprsí. Navíc každý by na prstech jedné ruky spočítal role, v nichž si Bendovou vybavuje (a kde se nesvléká). Ona má však ve skutečnosti srdce na tom pravém místě!

Svého vlivu a dosahu na sociálních sítích, jenž je s více než 130 tisíci followerů rozhodně nemalý, se totiž rozhodla využít zcela nečekaným způsobem. Jedna velká firma, která vyrábí mražené pizzy, ji oslovila s nabídkou spolupráce: A místo toho, aby se jako každá jiná influencerka s daným produktem pouze vyfotila, vychválila ho do nebes a pak se už o danou značku dále nezajímala, prostřednictvím oné firmy Bendová hodlá podpořit ty, co jsou v době koronavirové nákazy v nejrizikovější skupině, co jsou nejvíce zranitelní virem COVID-19, ale přitom se na ně tak trochu zapomíná…

„Klienta jsem požádala, jestli by nějakých 70-100 kusů pizzy dovezl mým jménem babičkám, dědečkům a personálu z domova seniorů v Rudné. Takže dobrou chuť!“ prozradila jen tak mimochodem svým fanouškům Bendová u momentky, na které si s gustem dopřává tuhle charakteristickou italskou dobrotu. Možná by mohla být vzorem pro všechny ty, co sponzorů a placených reklam využívají jenom pro svůj prospěch, aby také začali myslet na ostatní. Koneckonců, kdy jindy je lepší příležitost projevit solidaritu, když ne nyní, v těchto těžkých časech?

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií