Rakovina si bohužel nevybírá, a tak se rok po smrti bývalého manžela Míši Kuklové Jiřího Pomeje(†54) nevyhnula zákeřná nemoc ani jí. Na konci února na svém profilu oznámila, že trpí rakovinou prsu, podstoupila již operaci a cítí se zdravě. O tom, že bude v pořádku, sama nepochybuje. Nebo to alespoň nedává najevo...

V době pandemie koronaviru se tak kvůli rakovině pohádková princezna ocitá v ohrožené skupině, pro kterou by případná nákaza mohla představovat opravdu velké zdravotní komplikace. Herečka proto nenechává nic náhodě, udržuje svůj domov ve sterilní čistotě a dodržuje karanténu. Tedy pokud zrovna nemusí vyjet vstříc léčbě, kterou ještě nemá tak úplně za sebou. Stejně jako ve čtvrtek, kdy se stihla předtím vyfotit, aby snímek druhý den sdílela na instagramu.

„Před včerejší cestou za další léčbou. Doufám, že jste všichni zdraví. Jak se vám daří? Jak snášíte situaci? A až bude s omezeními konec, půjdete do divadla, kina, restaurace zcela bez obav?“ zajímá se Michaela Kuklová o své fanoušky, kteří se převážně shodli na tom, že není radno nic podceňovat a dokud bude potřeba, budou chránit zdraví své i svých blízkých. Herečce v tomto směru nejvíce pomáhá její partner Josef, který jí stojí v těžkých chvílích po boku a jistě dělá, co své princezně Jasněnce na očích vidí.

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
56 fotografií