Míša Kuklová: Léčba rakoviny pokračuje navzdory koronaviru!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 12:02

Michaela Kuklová už několik týdnů informuje fanoušky o svém boji s rakovinou prsu, který musí pokračovat navzdory epidemii koronaviru v Česku. Oblíbenou herečku přesto neopouští dobrá nálada.

Michaela Kuklová koncem února oznámila, že bojuje s rakovinou prsu. Do toho přišel další důvod k obavám o zdraví, protože se objevil nový koronavirus. Léčba onkologického onemocnění ale musí bezpodmínečně pokračovat.

Oblíbená herečka v pátek zveřejnila fotografii, kterou podle svých slov pořídila při cestě za další léčbou. Situace využila k tomu, aby se svých příznivců zeptala, jak zvládají karanténu a na co se těší po jejím konci.

„Doufám, že jste všichni zdraví. Jak se vám daří? Jak snášíte situaci? A až bude s omezeními konec, půjdete do divadla, kina, restaurace zcela bez obav?“ napsala na instagramu a dočkala se téměř stovky odpovědí. 

Kuklová už dříve položila fanouškům jiný dotaz poté, co dávala najevo, že hrozbu nákazy koronavirem rozhodně nepodceňuje. „Už jste na tom taky někdo jako já? Meju všechno,“ svěřila se. 

Témata: Michaela Kuklová