Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jan Punčochář z MasterChefa: V karanténě shodil 8 kilogramů, koronavirus mu ničí byznys

Jan Punčochář z MasterChefa: V karanténě shodil 8 kilogramů, koronavirus mu ničí byznys
Zdroj: IG: @jan_puncochar_chef
+ Další 3 fotografie
EXKLUZIVNĚ
Porotce z pořadu MasterChef a český šéfkuchař Jan Punčochář (40) zažívá těžké časy. Zejména kvůli tomu, že mu stojí provozování restaurace. Na druhou stranu nezlomil hůl a našel cestu, jak alespoň vařit pro druhé - denně připraví zhruba 500 jídel pro zdravotnickou záchranou službu, policii a hasiče. Současná situace není jednoduchá, ale alespoň si najde čas na sebe. Přiznal, že v poslední době díky cvičení zhubl necelých deset kilogramů na váze.

Komu se nelení, tomu se zelení - zřejmě tím se řídí vyhlášený český šéfkuchař a porotce televizní soutěže MasterChef. I když mu stojí byznys, vaří v rámci iniciativy Vaříme nepostradatelným. "Jídlo je zdarma pro lidi. Je to placené z transparentního účtu. Číslo lidé najdou na mém Instagramu. Alespoň něco děláme. Snad to brzy skončí a vše se vrátí do starých kolejí," prozradil pro eXtra.cz Punčochář, který vlastní známou restauraci U Matěje.

V karanténě cvičí

Před časem díky tomu, že se objevil v televizní soutěži, zažil nezvyklé časy. "Hodně lidí se se mnou chtělo fotit, to teď ale opadlo. A to kvůli tomu, že mě v roušce nikdo nepozná," smál se gastroumělec, který se netajil tím, že každý den najde hodinu a věnuje se cvičení. "Díky tomu jsem shodil něco přes osm kilogramů. Je to dobrý pocit. A jsem rád, že jsem se k tomu odhodlal. Teď vážím něco okolo devadesáti kilogramů. Nějaký cíl nemám, pro mě je důležité, že se cítím dobře," upřesnil eXtra.cz slavný šéfkuchař.

Situace je pro většinu provozovatelů restaurací složitá. Punčochář věří, že opatření vlády brzy skončí. Během svého podnikání si vytvořil rezervy. Netají se ale tím, že provoz "naprázdno" ho měsíčně může vyjít až na milion korun.

Vše o koronaviru najdete ZDE

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy