Diskusia o dopade pandémie na hudobný priemysel

Organizátori hudobných podujatí budú diskutovať o dopade pandémie na hudobný sektor.

06.04.2020 15:00
nova cvernovka Foto:
Nová Cvernovka je ako mnohé kultúrne centrá nateraz zatvorená.
debata (3)

Pokúsia sa zhodnotiť aktuálny stav hudobnej scény a nájsť odpovede na otázky, ktoré sa naskytajú v súvislosti so šírením koronavírusu.

Riaditeľ kultúrneho centra Stanica – Záriečie a inštitúcie Nová synagóga Marek Adamov, šéfka programu Novej Cvernovky a produkčná viacerých podujatí Paula Poštolková a riaditeľ festivalu Pohoda Michal Kaščák sa v utorok o 18. h. stretnú v online diskusii platformy Lala Slovak Music Export, kde sa budú rozprávať o dopade pandémie na hudobný sektor.

Podľa Inštitútu kultúrnej politiky je momentálne v kultúrnom a kreatívnom priemysle vyše 26-tisíc osôb, na prácu a príjmy ktorých má kríza spojená so šírením koronavírusu priamy dopad.

Organizátori hudobných podujatí sa preto spoločne pokúsia zhodnotiť aktuálny stav hudobnej scény a nájsť odpovede na to, ako možno zmierniť dopad pandémie na hudobný sektor a aké opatrenia sú potrebné na zabezpečenie kontinuálneho chodu po skončení karantény. Debatu, ktorú povedie Mário Gešvantner, si budú môcť záujemcovia a záujemkyne pozrieť na sociálnych sieťach platformy Lala Slovak Music Export a jej spriatelených stránkach. Prostredníctvom aplikácie Slido sa do nej budú môcť v reálnom čase i zapojiť.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #hudobný priemysel #koronavírus