V tom nejnovějším si s Ondřejem a Davidem můžete zamakat na svých dolních končetinách, ale třeba i zapracovat na své koordinaci. Ve tříminutovém videu předvádějí sérii cviků, které jsou jejich každodenní tréninkovou náplní. 

„Naši mladí hráči se mnohými cviky mohou inspirovat, je však důležité tam, kde je náročnost obtížnější, poradit se s rodiči a případně se svým klubovým trenérem, co mezi své aktivity zařadit a co naopak vynechat," upozorňuje manažer rozvoje ledního hokeje a někdejší reprezentační kouč Slavomír Lener.

Objevila způsob, jak trénovat v době karantény.
Objevila způsob, jak trénovat v době karantény. Roučková má doma kontejner

"Důležité je také zvážit četnost provádění takových cviků v týdnu (např. mladší kategorie max. 1-2x, starší kategorie 2-3x) a stejně tak i počet opakování jednotlivých cviků a sérii. To by mělo být rovněž korigováno podle vyspělosti a vlastní motivace jedince,“ radí zkušený kouč. 

Zdroj: Youtube

Hokejoví bratři následně ukazují, že jim kromě puku a hokejky není cizí ani tenisový míček. S tím si pomáhají zejména k lepší koordinaci. Ondřej navíc v závěru přidává i zajímavou výzvu pro fanoušky v podobě žonglování.

Zdroj: Youtube

Už dříve pak dvojice, spolu se svým otcem a profesionálním regionálním trenérem Robertem, připravila video, kde se zaměřila na zpevňování středu těla. 

Zdroj: Youtube
Petr Vabroušek v ultramanu v Izraeli
VIDEO: Triatlonista Vabroušek ukázal, jak na správného angličáka. Inspirujte se