Italské kluby se shodly na plošném snížení mezd

06.04.2020, 21:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
dave30

Nejsem zastánce plošných opatření (psal jsem o tom již u PL a LL. Pro někoho to opatření bude stěží na přežití, pro někoho úplně zbytečné. Toto by si kluby měly řešit individuálně. Jinak jaké odvody jsou v Itálii? Ten Juve to je celkem masakr. Ty peníze budou asi v rozpočtu chybět. Ale jestli je to má zachránit od bankrotu...

Reagovat
Error

Meeeezd

Reagovat
Azazelo RD

Místopředseda hráčské unie Umberto Calcagno prohlásil, že rozhodnutí klubů je nepřijatelné. "Všechny škody, které ta krize způsobila, zaplatí jedině hráči," citovala ho italská média.

Prohlášení od Idiota. Ty kluby stále tratí na předčasně ukončené sezóně a pravděpodobně daleko víc, než třetinu příjmů. Navíc i v ostatních oblastech se snižují mzdy či platy nebo se rovnou propouští. Chápu, že se jim to nelíbí a hledají jiná řešení, ale prohlásit něco takového. Ale třeba jen špatný překlad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele