Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chabibov náhradník je potvrdený. Šéf UFC: Galavečer bude niekde na Zemi!

Do pondelka nebolo jasné, či sa 18. apríla uskutoční galavečer UFC 249. A ak áno, aké obsadenie bude mať hlavný súboj večera.

06.04.2020 22:53 , aktualizované: 23:28
Tony Ferguson Foto: ,
Tony Ferguson (vpravo) spoznal súpera v dueli, ktorý sa uskutoční 18. apríla.
debata

Šéf najslávnejšej MMA organizácie Dana White potešil fanúšikov a zodpovedal obe otázky. Na sociálnej sieti potvrdil, že proti Tonymu Fergusonovi (25–3) nastúpi v dueli o dočasný titul šampióna ľahkej váhy Justin Gaethje (21–2), ktorý nahradí Chabiba Nurmagomedova. Rus uviazol v karanténe vo svojej domovine a jeho súboj s Fergusonom sa tak neuskutoční ani na piaty pokus.

„Zápas je podpísaný a na 100 percent sa uskutoční niekde na Zemi,“ napísal svojský White na Instagrame.

Tridsaťjedenročný Gaethje patrí medzi najlepších zápasníkov ľahkej váhy (4. miesto v rebríčku, Ferguson je druhý, pozn.). Proti o päť rokov staršiemu Fergusonovi s veľkou pravdepodobnosťou nastúpi pred prázdnym hľadiskom.

„Som vystrašený a milujem to,“ napísal v prvej reakcii na Twitteri. Na potenciálny duel sa začal pripravovať hneď, ako sa objavili správy o tom, že by mohol zastúpiť nezdolaného Nurmagomedova. Bude mu to stačiť na úspech?

Podujatie UFC 249 sa pôvodne malo konať v Brooklyne, pandémia koronavírusu však prinútila UFC zmeniť svoje plány. New York sa stal epicentrom choroby COVID-19 v USA a všetky veľké zápasy v krajine zrušili.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Dana White #Tony Ferguson