Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Obránce Kalas: Angličani situaci podcenili. Chodili do klubů, když to nebyla legrace

Obránce anglického Bristolu Tomáš Kalas je přesvědčený, že v Anglii v přístupu k pandemii koronaviru otáleli až příliš dlouho. "Lidé se chodili bavit do klubů i v okamžiku, kdy bylo jasné, že to není legrace," řekl český reprezentant v rozhovoru pro Právo.

Tomáš Kalas
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

"Myslím, že Angličani situaci podcenili a v první fázi všechno brali na lehkou váhu. Měl jsem informace o opatřeních, která se zaváděla v Česku a Itálii. Přišlo mi neuvěřitelné, že se Anglie nepoučila," uvedl Kalas.

Od klubu teď musí plnit tréninkový plán. Do svého domu kousek od Londýna proto dočasně pozval k nastěhování i spoluhráče, parťáka ze stoperské dvojice Nathana Bakera.

A nyní se připravují spolu. "Kdyby padlo rozhodnutí, že se zahajuje společná přírpava, nemám problém se dostavit," řekl šestadvacetiletý hráč.

Informace, kdy by se mohla Championship opět rozběhnout, jsou zatím jen neoficiální a kusé. "Zřejmě by se dohrávalo bez diváků," uvedl olomoucký odchovanec.

"Devět zbývajících zápasů by se smrsklo do jednoho měsíce. Pro druhou nejvyšší anglickou soutěž je to normální program," přiblížil někdejší hráč Chelsea a Fulhamu.

Zdroj
ČT sport, Právo

Hlavní zprávy

Nejčtenější články